Jönnek a Mary Poppins ráadások

Ahogyan Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója ezt szeptember végén ígérte, jönnek az újabb Mary Poppins előadások. Már az időpontok is megvannak.

A Madách Színház legújabb musicalje, a Mary Poppins olyan sikert arratott, hogy az eredetileg tervezett előadásokra rekordidő alatt elkelt minden jegy. Ezért a színház vezetése úgy döntött újabb előadásokkal kárpótolja azokat a nézőket, akik nem tudtak jegyet váltani az eredetileg meghirdetett előadásokra. A decemberi Mary Poppins sorozat, így januárban folytatódik, újabb, rendkívüli hat előadással.
A színház kitűzte továbbá a Mary Poppins 2013. március-áprilisi előadásait, amelyekre a nézőknek szintén lehetőségük van jegyet vásárolni.
A rendkívüli, illetve a tavaszi előadások dátumai a Madách Színház honlapján, a a "Műsor" menüpontban már megtekinthetők.
mary_mg Az újabb előadásokra a jegyelővétel október 15-én 10.00 órakor indul a Madách Színház jegypénztárában, október 17-én 12.00 órától pedig online lehet jegyet venni a www.madachjegy.hu oldalon.

süti beállítások módosítása