Legyen Ön is a Tamási Áron Színház mecénása!

A kultúra fejlődésének, a színházak virágzásának minden időben feltétele volt az erős mecenatúra. Sepsiszentgyörgy városa korunk azon kevés kulturális központjainak egyike, ahol a gazdasági élet előmozdítói egyben a kultúra fő támogatóinak is bizonyulnak.

A Tamási Áron Színház közleménye:

Az elmúlt években Sepsiszentgyörgyön kialakult mecénás közösség különböző anyagi jellegű juttatások, illetve a Mecénás-bérlet megvásárlása által felvállalta a Tamási Áron Színház pártfogását is. Az intézmény támogatói számára a színház vezetősége a 2012/2013-as évadban is meghirdeti a Mecénás-bérletet, mely az évad műsorán szereplő összes előadásra érvényes: az új bemutatók, felújított produkciók és a színház által szervezett vendégjátékok mellett a társintézmények – M Studio és Cimborák Bábszínház – bemutatóira és bármely előadására belépést biztosít.

00003695Fotó: panoramio.com

A színház minden bemutatóról személyesen értesíti a mecénásait (telefonon és emailben), az általuk kiválasztott előadásokra pedig igény szerint helyeket biztosít. A Tamási Áron Színház Mecénás-bérlete az elmúlt évadhoz hasonlóan 550 lejbe kerül, két darab Mecénás bérlet pedig kedvezményesen 1000 lejért vásárolható meg.

A mecénások támogatása anyagi és erkölcsi szempontból egyaránt fontos a színház számára, ezért a színház vezetősége nyilvánossá teszi a bérlet-tulajdonosok neveit egy őket megillető kiemelt fontosságú helyen a színház előcsarnokában és az intézmény honlapján is. Természetesen csak abban az esetben, amennyiben igényli ezt a támogató.

Ha teheti, támogassa Ön is a Tamási Áron Színházat!

Forrás: tamasitheatre.ro

süti beállítások módosítása