Bábfesztivált rendeznek Kolozsváron

Október 15-19. között kerül sor a kolozsvári Puck Bábszínház által tizenegyedik alkalommal megszervezésre kerülő Puck – Báb- és Marionettszínházak Nemzetközi Fesztiváljára.

A kolozsvári Puck Bábszínház sajtóközleménye:

A kolozsvári Puck Bábszínház által tizenegyedik alkalommal megszervezésre kerülő Puck – Báb- és Marionettszínházak Nemzetközi Fesztiváljára, az idén, vagyis 2012-ben, október 15-19 között fog sor kerülni. Rendezvénysorozatunk követni fogja az előző tíz évben megrendezett fesztivál hagyományait, de egy új, a nemzetközi normáknak is megfelelő formát szeretne nyerni. Az idén, 15 hazai és 4 külföldi (Magyarország, Anglia, Hollandia ) társulatot hívunk meg.

eger

A Fesztivál haszonélvezői, a kolozsvári, illetve a Kolozsvár környéki gyermekek lesznek, valamint mindazok a bábművészek, akik részt vesznek ezen a rendezvénysorozaton. Az elmúlt évek hagyományának szellemében, folytatni szeretnénk a magyar bábos szakmával összeforrott színházi tevékenységeinket és mindenek előtt közönségeink számára megteremteni a határ mindkét oldalán létrejövő alkotások megismerésének lehetőségét.

Meghívottaink között szerepel a debreceni Vojtina Bábszínház a Ki hol lakik? című előadással, a pécsi MárkusZínház A Jánosvitéz című produkcióval, valamint a marosvásárhelyi ARIEL Ifjúsági és Gyerekszínház a Hüvelyk Matyi című előadással.

Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat a előadásokra!

süti beállítások módosítása