Gyilkosság a vacsorán - új bemutatón nyomozhatunk

Közép-Európában továbbra is egyedül Magyarországon élvezheti a közönség a 4 fogásos vacsorával egybekötött interaktív előadást. Az októberi premier 'A néma tanú' címet viseli; szórakozást ígér mindenki számára, aki szereti a krimit, a színházat, a társasjátékokat és a finom ételeket.

Az alkotók ajánlója:

A Gyilkosság a vacsorán sorozatban októberben egy új darab kerül terítékre, mely a nyomozni vágyó közönség számára ismét érdekes feladvány és gasztronómiai élmény is egyben. Az előadás olyan rendhagyó este, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték összeolvadása biztosít.
Krimi és konyhaművészet – bár nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a kettőnek szorosan köze van egymáshoz. A kulinária és a színház párosítása egyre népszerűbb, hiszen sokan ma már azt igénylik, hogy egyszerre többféle inger érje őket, lehetőleg minél meghökkentőbben. Ezt az igényt szolgálja ki az új műfaj, a vacsoraszínház, melynek első és továbbra is egyetlen hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán társulat.

gyilkossag

A vendégek megérkeznek, elfoglalják helyüket, asztalonként csapatokat alkotnak, majd kezdetét veszi a színdarab, amely izgalmas nyomozás, játék és vacsora is egyben. Az étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez. A vendégek a négyfogásos vacsora alatt egymással és az idővel versenyezve igyekeznek megoldani a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül.
A különleges élményt szállító társulat repertoárja októbertől új darabbal bővül. A néma tanú szerzője Béres Miklós, a történet pedig egy bíróról szól. Az új előadás a társulattól már megszokott fordulatos és elgondolkodtató játék. Természetesen itt sem hiányzik a gyilkosság, a megoldandó rejtély, de a finom vacsora sem.
A Gyilkosság a vacsorán társulat célja, hogy az interaktív színjátszás hagyományát átültesse a hazai kulturális életbe. Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és garantáltan felejthetetlen szórakozás – ez a gyilkosság a vacsorán.

NMA-TAN-1488x2104_300dpi

A néma tanú
Irta: Béres Miklós
Dramaturg: Hajdú László
Rendezte: Barnák László
William Wright, bíró   Andrássy Máté
Rebecca Pearson, ügyésznő   Szirmai Melinda
Goodman, testőr   Papp Dániel
John Brown   Széll Attila
Bemutató: 2012. október 20. 19:00

Orfeum (Erzsébet krt. 43-49.)

süti beállítások módosítása