Almási Éva és Balázsovits Edit a DTK Show vendégei

A mai napig gyötri a lelkiismeret Almási Évát amiatt, hogy nem tudott elég időt tölteni lányával, Balázsovits Edittel. A színművésznő és szintén színész lánya a csütörtöki DTK Show-ban beszél szoros kapcsolatáról, elvesztegetett időről, szakmáról és anyaságról.

Elcsuklott Almási Éva hangja, amikor D. Tóth Krisztának felidézte élete egyik legkeserűbb pillanatát. Nemrégiben ugyanis férjével, Balázsovits Lajossal találtak egy régi magnókazettát, amelyen közös lányuk, az akkor néhány éves Edit énekelt. A kislány két kis dalocska közben egyre édesanyját kereste, aki akkoriban a legfoglalkoztattabb színésznők egyikeként a színpadok és tévéjátékok sztárja volt. „Anyuka, hol van? Anyuka hol van? - kérdezgette énekelgetés közben. „Elsírtam magam, és még most is libabőrzök.... Ezek a pillanatok nem jönnek vissza többé az életben...” – mondta Almási Éva.

175736_510356408975077_1329055492_o

Balázsovits Edit persze nem hibáztatja édesanyját, ő mégis úgy döntött, hogy fia születése után egy évig teljesen visszavonul a színháztól, és utána is jóval kevesebbet játszott. „Tudatos döntés volt, de fontos, hogy én ezt megtehettem” – magyarázta. Édesanyja, aki 38 évesen a pánikbetegséggel is megküzdött, maximálisan egyetért lánya életfelfogásával. „Én megpróbáltam jó anya, jó színésznő és jó feleség lenni, de ez lett a vége – mondta D. Tóth Krisztának a hetvenéves színésznő. „Az embernek nem kell mindenkinek megfelelnie” – tette hozzá.

süti beállítások módosítása