Krimi a New Yorkban Réz Andrással

Ismét beköltözik a színház a New York Kávéházba! A nyári pihenő után újra indul a New York Színész Páholy! 2012. október 21-én 17 órától a gyilkosságok világába vezeti az érdeklődőket Réz András filmesztéta és Lakatos Levente író.

A New York Kávéház ajánlója:

Hogy készül a krimi? Honnan ered a borzongás szeretete? Miért töltjük ezzel szívesen az nyúló délutánokat? Na és persze a fő kérdés: ki a gyilkos? Ezek azok a kérdések, amelyekre feltétlenül választ várunk. És most, október 21-én 17 órától kapunk is! Az érdeklődők egy igazi nyomozásban is részt vehetnek a New York Kávéház krimik délutánján.

Ahogy növekszik a sötét órák száma, úgy keringenek a mi gondolataink is titokzatos történetek rejtelmei körül. Vagy fotelba kuporodva olvasunk vérfagyasztó krimiket, vagy a színházi nézőtér sötétjében próbáljuk kitalálni: ki lehet a gyilkos.

111logo

A krimik egyformán izgalmasak könyvben, filmen, színházban, mi pedig mindegyik terület képviselőit megkérdezzük. Együtt nyomozhatunk a Gyilkosság a vacsorán színtársulatával, legújabb krimijéről mesél Lakatos Levente, a fiatalok kedvenc írója, és kedvenc nyomozónk megszólaltatójával is beszélgetünk. Bőven lesz titok és meglepetés, de végül a legsötétebb rejtelemre is fény derül.

A műsor a szineszpaholy@postafiok.hu címen igényelt, valamint a helyszínen, 1000 Ft-ért váltott jeggyel tekinthető meg, ami egy kávé elfogyasztását is tartalmazza.

A színház és színészmesterség szerelmeseinek eláruljuk, hogy mi már készülünk a következő felvonásra is: legközelebb, november 25-én a „Magyar hangja” legismertebb képviselőit faggatjuk a szinkron jelenéről és múltjáról, vendégeinkkel, akiknek nevét és hangját mindannyian ismerjük, de arcokat már csak ritkán társítunk hozzájuk.

süti beállítások módosítása