Felhívás

A Szegedi Kortárs Balett nehéz sorsú gyermekek számára gyűjtést szervez. Ha van olyan játékod, amit szívesen odaadnál másnak, hozd el Diótörő című előadásunkra, mi összegyűjtjük, és Karácsonyra eljuttatjuk olyan gyerektársaid számára, akiknek ezzel sok örömet szerezhetsz! J

Rajzpályázatot is hirdetünk: minden szegedi színházbérlettel rendelkező iskola/óvoda pályázhat diákjainak rajzaival. Sem a rajzok mérete, sem mennyisége nem kötött, csupán annyi a kérés, hogy december 1-ig iskolánként/óvodánként egybegyűjtve jusson el a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházának portájára, a borítékra legyen ráírva: „Szegedi Kortárs Balett Diótörő rajzpályázat”.

Az iskola/óvoda, amelyik a legtöbb igényes, ötletes, kedves rajzot készíti el határidőig a megadott témában (bármi, ami a Diótörő mesével, előadással kapcsolatos), Epson SX 130 tintasugaras multifunkcionális nyomtatót nyer a Kelléktár 2000 Kft. jóvoltából, illetve különleges belépőket a Szegedi Vadasparkba.

A pályázatban természetesen azok az intézmények is részt vehetnek, amelyeknek decembert követő időpontra szól a bérletük. A részvételhez elég a mese ismerete is.

A nyertes iskola/óvoda értesítése december 6-án, Mikulás napján lesz. A nyeremények átadására december 11-én 11 órakor kerül sor a Szegedi Vadasparkban, ahová várjuk a nyertes iskola/óvoda képviselőit. Az ajándékok átvétele után a megjelentek részt vehetnek két szibériai tigris ünnepélyes örökbe fogadásának ceremóniáján, Igor és Borisz ugyanis decembertől hivatalosan is a Szegedi Kortárs Balett két új tagja lesz. :-)

süti beállítások módosítása