Jegyek válthatók a Musik, Musikk, Musique szilveszteri előadásaira

A Katona József Színház december 31-én kétszer, délután 5 órakor és este 9-kor is műsorra tűzi a nagy sikerű zenés produkciót. A Pelsőczy Réka által rendezett varieté-koncertben Jordán Adél, Ónodi Eszter, Rezes Judit, Kocsis Gergely, Nagy Ervin és Tasnádi Bence látható a Márkos Albert által vezetett zenekar kíséretében.

Az előadás különleges látványvilággal és jelmezekkel, élő zenével eleveníti meg a húszas, harmincas évek orfeumát, a szereplők pedig nem csak táncolnak és tíz nyelven énekelnek, hanem a korabeli varieté-előadókhoz méltóan további meglepetésekkel is szolgálnak.

musikÓnodi Eszter, Jordán Adél és Rezes Judit (Fotó: Trokán Nóra)

Mindkét előadáson egy pohár pezsgővel, üdítővel és sós aprósüteményekkel is várják azokat, akik a Katonában töltik az év utolsó napját. A délutáni előadásra 6000, 4500, illetve  3000 forintos áron válthatók jegyek, az este 9 órakor kezdődő előadásra 9000, 6000 és 4000 forintba kerülnek a belépők (az este 9 órakor kezdődő előadáson az előadás előtt és után is lehetőség lesz koccintani).
A Musik, Musikk, Musique szilveszteri előadásaira már most, október 25-én 11 órakor megkezdődik a jegyelővétel, és természetesen a kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek ezekre az előadásokra is igénybe vehetők.

Forrás. katonajozsefszinhaz.hu

süti beállítások módosítása