200 gyermek és Barabás Évi a FAME-en

Szombat eset 200 családját nélkülözni kényszerülő gyermek kap lehetőséget, hogy megnézze a híres musical, a FAME vizsgaelőadását. 

Október 27-én, szombaton 19 órakor Budapesten az IBS színpadán is bemutatják a híres Fame musicalt. Az előadás a Földessy Margit színitanodájának vizsgaelőadása, melynek megtekintésére 200,12 évnél idősebb, vér szerinti családját nélkülözni kényszerülő gyermeknek is lehetősége lesz. Az SOS Gyermekfalvak battonyai, kecskeméti és kőszegi nevelőszülői családjaiból és ifjúsági lakásotthonaiból érkeznek gyerekek a remek programra, de a tatabányai székhelyű Názáret Szociális Szolgáltató, a Főváros Cseppkő utcai és Hűvösvölgyi úti gyermekotthonainak lakói, a Jövőbarát Alapítvány pártoltjai és az egri halmozottan sérült gyermekek otthonában élők is meghívást kaptak, hogy mindenki együtt élvezhesse az előadást.

fame-ibs2 Barabás Évi 2002. novemberében találkozott először az SOS gyermekfalvak lakóival egy jótékonysági esten, és azóta, immár 10 éve folyamatos a kapcsolata a vér szerinti családjuk nélkül nevelkedő gyermekekkel. Az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagyköveteként sokat segített abban, hogy a gyermekek élete gazdagabbá váljon - legyen az új bicikli, vitorlásnap, vagy mézeskalácssütés - és nem utolsó sorban segített megismertetni a világgal a gondoskodásban nevelkedő gyermekek életét. A Fame musical közös színházi élménye egy újabb állomása ennek a szoros és elkötelezett kapcsolatnak.

 

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása