Játszó-Néző Estek az RS9-ben

Az RS9 Színház újszerű élményt kínál azon nézőinek, akik maguk is szívesen színpadra lépnének. Hetente egyszer nyitott színházi foglalkozások várják az érdeklődőket. A program vezetője Tóth Kata dráma- és színházpedagógus, esetenkénti segítői Goda Szilvia színésznő, Kristóf István színész, Torkos Rita táncos-koreográfus.

Az RS9 Színház felhívása:

Minden alkalommal egy- egy színházi szöveg, élethelyzet, kulcsfogalom körüljárása, feldolgozása történik aktív alkotómunka segítségével. A résztvevők elmélyülhetnek a színházi formák, kifejezőeszközök világában, miközben élményszerűen jutnak közelebb egy történethez.

A foglalkozásokon tapasztalt és kezdő játszók egyaránt részt vehetnek, nemre, korra és (elő)képzettségre való tekintet nélkül. A Játszó-Néző Estek minden alkalommal más történettel, új élményekkel várják az érdeklődőket. A foglalkozások nem épülnek egymásra, a részvétel nem igényel folytonosságot, rendszerességet. Mindenkor az alapoktól indulva egy felejthetetlen színházi este végére érkezünk. Mindezek ellenére a program heti látogatása készség- és személyiségfejlesztő hatással bír, színpadi tapasztalatot, magasfokú jártasságot biztosít a pódiumművészet területén.

DSC_5319-2

Amit mindig hozz magaddal: kényelmes, akár aktív mozgásra alkalmas ruha (szabadidő nadrág, póló, zokni), toll, jegyzetfüzet.

A Játszó-Néző Estekre jegyet és bérletet egyaránt válthatsz az Interticket rendszerén keresztül, az RS9 Színház szervező- és jegyirodájában, az rs9szervezes@gmail.com címen valamint a 0630 822 5132- es számon. Az aktuális témákról előzetesen honlapunkon (www.rs9.hu) facebook-oldalunkon (RS9 Színház) és műsorfüzetünkből tájékozódhatsz. A Játszó-Néző Estekre érkezőket korlátozott számban tudjuk fogadni (max. 20 fő) ezért érdemes előre jegyet, bérletet váltani. További információ: 06 30 407 39 97.

NOVEMBERI ALKALMAK:

NOVEMBER 15. 19:00 – „ÁLDOZAT”

NOVEMBER 22. 19:00 – „BOLDOG- BOLDOGTALAN’

NOVEMBER 29. 19:00 – „VÁRAKOZÁS”

süti beállítások módosítása