Újra Libikóka Krizsó Szilviával a Radnótiban

Folytatódik Krizsó Szilvia estje a Radnótiban. November 12-én Müller Péter Sziámi és Jaksity György lesz az újságíró vendége a Radnóti Színházban.

Az estről

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem – állítja a híres sláger, és Krizsó Szilvia újságíró, televíziós műsorvezető is, az est házigazdája, aki vendégeit sikerről és kudarcról faggatja. Könnyű anekdotázás és őszinte vallomások, elsöprő győzelmek és csúfos bukások története meglepetésekkel – a közönség és a vendégek számára is.

"Az első show a siker és a kudarc köré épült, sikeres művészek és üzletemberek voltak a vendégeim. Ők egy órában mesélték el, hogyan lettek sikeresek, milyen kudarcokat éltek túl. Ez egy szórakoztató műsor, vicces környezetben, amelyben új utakat akarunk mutatni, hátha valaki magára ismer, és ez segítséget tud adni. De még az is lehet, hogy a műsor feltűnik a köztévében, folyamatosan tárgyalunk erről" - fogalmazott Krizsó Szilvia a műsorról.

LIBIKOKA_NOVEMBER

Kritikus szemmel a műsorról

"Ami nincs: aréna, hangulatjavító és -fokozó erőszakos dj., tapsgép, fizetett tapsolók, celeb vendégek, stylist, görcsös viccelődés, sztárfodrász, akinek a műsorvezető frizuráját köszönhetjük, promóció gyanánt kisgyerek, akinek történeteit pénzért árulják. Ami van: telt ház, fizető nézők, szerény, ám ötletes díszlet. Egy libikóka, amin a műsorvezető és beszélgetőtársa ül. Egyszer fent, egyszer lent, ez a címe Krizsó Szilvi talkshow-jának a Radnóti Színházban. Krizsó tudja, amit tudni kell: kijönni egy színpadra, nemcsak kérdezni, hanem beszélgetni, jól reagálni arra, amit a beszélgetőtárs (és nem riportalany!) mond. Krizsó nem mosolyog, nem viccel görcsösen, de szellemes, amikor kell. És amit kevesen tudnak: szívből nevet. Akár magán is". (Szegvári Katalin, Népszava)

Libikóka - Krizsó Szilviával fent és lent

2012. november 12. hétfő

Vendég: Müller Péter Sziámi és Jaksity György

Közreműködik: Darvas Ferenc zongorán és a Radnóti Színház művészei

Munkatársak: Bálint András, Hárs Anna, Kálmán Zsuzsa, Őri Rózsa

 

Színház.hu

süti beállítások módosítása