Újra látható a Sylvia! - A Pesti Színházba költözik

Már több mint 200-szor játszotta a Vígszínház a Sylviát, de ettől az évadtól az előadás átköltözik a Pesti Színházba.

November 3-án, szombaton már az új helyszínen, új formában látható Marton László rendezése Eszenyi Enikővel, Halász Judittal, Lukács Sándorral, Tahi Tóth Lászlóval és a hűséges kutyával, Sylviával.

A darabról:

Mit tehet egy ötven körüli férfi New Yorkban, amikor a gyerekei már kirepültek a családi fészekből, amikor a munkája már egy cseppet sem érdekli és a feleségét csak a saját szakmai karrierje foglalkoztatja? Nos, sok mindent. Például azt, hogy egy szép napon egy kutyát visz a közös otthonba. Mivel az ebet a színpadon egy csinos fiatal nő alakítja - aki gyengéd imádattal csüng a gazdin, ugyanakkor nem titkolt ellenszenvvel viseltetik a feleség iránt -, máris kialakul egy furcsa szerelmi háromszög.

Kritikus szemmel az előadásról:

„A Sylvia előadása profi szórakoztatás. Ez mindenekelőtt a kitűnő színészeknek köszönhető, közülük is leginkább Eszenyi Enikőnek, aki elragadó bájjal és humorral játssza el az antropomorfizált kutyát.”

- MAGYAR NEMZET -

„Tisztesség és magabiztos professzionalizmus jellemzi a Vígszínház előadását. Minden a színészek helyzetbe hozását szolgálja…”

- CRITICAI LAPOK -

A Sylviáról képekben:

eniko

1.

kutya

2.

sylvia4

3.

slyvia

4.

slyvia1

5.

slyvia2

6.

stab

7.

Előadások időpontja:

2012. november 3. (szombat) 19:00

2012. december 21. (péntek) 19:00

2012. december 31. (hétfő) 19:00

Forrás: Vígszínház, Színház.hu

süti beállítások módosítása