Sztárok a gyermekekért - Jótékonysági koncert

November 19-én, 18 órától a RAM Colosseumban több művész is összefog, hogy jótékonysági koncertet adjon, Madarász utcai gyermekkórház „Gyermekkor Alapítvány”-a javára.

Ezzel a koncerttel több intézmény is szeretné egyrészről anyagi támogatásban részesíteni a Madarász utcai gyermekkórházat, és nem utolsó sorban fel szeretnék hívni a figyelmet arra, hogy az élet és egészség védelme az egyik legnemesebb küldetés a világon.

Akik pedig ezen belül is a gyerekek gyógyítását vállalják fel, olyan lelki terhet vállalnak magukra, ami különleges tiszteletet és támogatást érdemel. Más emberekért tenni, mindannyiunknak lehetősége, de az egészségügyi dolgozóknak önként vállalt, életre szóló missziója. Erről muszáj időről-időre szót ejteni. Nem szokhatjuk meg, hogy ők értünk vannak, nekünk is vállalnunk kell ebben- vagy akár másik közérdekű dologban- valamilyen munkát, terhet. –olvasható a RAM Colosseum oldalán.

Jtkonysgi_koncert_a_Madarsz_utca

A koncerten a legnagyobb operett- és musicalslágerek hallhatóak majd, a jótékonysági eseményen fellép a Szegedi Kortárs Balett, a Váci szimfonikusok , Farkas Pál vezényletével, valamint a Budapesti Operettszínház legkiválóbb művészei, Fischl Mónika, Dolhai Attila, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Polyák Lilla, Szabó P. Szilveszter, Szendy Szilvi, Szerényi László, Szulák Andrea és Vadász Dániel is fellép.

süti beállítások módosítása