Útiköltséget ad a József Attila Színház

A színházjegyhez útiköltséget ad a József Attila Színház. A színház közleményét olvashatják.

jasz

A József Attila Színház közleménye:

Szeretnénk, ha minél többen részesei lehetnének a határon túlról érkező magyar nyelvű társulatok bemutatkozásának a József Attila Színházban, ezért Színházunk átvállalja a vidékről bérelt busszal érkezők útiköltségét (100 km-es távolságig) az alábbi előadások napján:

December 17. Frank L. Baum - Zalán Tibor: Óz, a nagy varázsló (Újvidéki Színház)

December 18. Ingmar Bergman: Fanny és Alexander (Újvidéki Színház)

Az útiköltség megtérítésének menete:

Vidékről érkező nézőinknek a bérelt busszal történő utazást maguknak kell megszervezniük. Egy busszal minimum 16 főnek kell érkeznie. Az utazás szervezését vállaló nézőnek az itt található nyomtatványon kell ajánlatot kérnie az általa választott buszos cégtől. A busztársaság ajánlatát faxon (1) 270-7524 vagy e-mailben ( igazgatosag@jozsefattilaszinhaz.hu) vissza kell küldeni a József Attila Színháznak. A busz megrendelésére azt követően kerülhet sor, hogy a színház az árajánlatot elfogadta és visszaigazolta.
A színház nevére és címére (József Attila Színház 1134 Budapest, Váci út 63.) kiállított eredeti számlát az előadás napján a Jegypénztárban kell leadni. Amennyiben az árajánlat és a számlán szereplő összeg megegyezik, színházunk átutalja az útiköltséget a buszos cégnek. Kérjük, hogy a számla leadásakor szíveskedjenek bemutatni az aznapi előadásra szóló jegyeket.
Jó utat és jó szórakozást kívánunk!

süti beállítások módosítása