Újra Spamalot a Madáchban

Jövő héttől ismét látható a Spamalot avagy a Gyalog Galopp a Madách Színházban. A már kultikussá vált film alapján készült musical több Tony-díjat is nyert. A budapesti non-replica előadás az angol szerzők elismerését is elnyerte.

Monty Python Spamalot című musicaljének alapja a Gyalog Galopp című világsikert aratott film. A Spamalot nem véletlenül tudhat magáénak 14 Tony-díj jelölést és 3 elnyert Tony-díjat. Az előadás különlegessége többek közt, hogy Monty Python más filmjeiből jól ismert és kedvelt epizódok is részei a Madách Színház musical szenzációjának.
A Spamalot Arthur Király és a Kerekasztal lovagjai abszurd kalandjait meséli el, akik Istentől azt a feladatot kapták, hogy keressék meg a Szent Grált. Útjuk során találkoznak a jól ismert Monty Python figurákkal, így a Fekete Lovaggal, Timmel, a skót varázslóval, a Lovagokkal, akik azt mondják: "Ni!", és a Gyilkos nyúllal...

 

A nagysikerű musical ősbemutatója 2005. márciusában a New York-i Shubert Színházban volt, London meghódítása 2006. októberében kezdődött a West Enden, a Palace Theatre-ben.
A Madách Színház hagyományaihoz híven önálló rendezésben, díszletben, jelmezben és koreográfiával vitte színre a világsikerű musicalt. Az angol szerzők, elismerve és nagyra értékelve a Madách Színház eddigi sikereit, engedélyezték a darab budapesti non replica előadását. A gondosan kiválasztott, sikeres és népszerű szereplőgárda játéka, az újfajta rendezői és szcenikai megoldások ezúttal is meghozzák a várva várt sikert. Erről pedig novembertől ismét meggyőződhet a közönség.

Fotók az előadásból

spamalot

1.

spamalot3

2.

spamalot4

3.

spamalot5

4.

spamalot6

5.

spamalot7

6.

spamalot8

7.

spamalot9

8.

spamalot10

9.

spamalot11

10.

spamalot12

11.

spamalot13

12.

 

Forrás: madáchszínház.hu


süti beállítások módosítása