Az én kicsi Broadway-em - beszélgetős est a Spinozában

Az én kicsi Broadway-em címmel új beszélgetős est indul a Spinoza Színházban. A házigazda, Molnár Karesz első vendége Serbán Attila, a Madách Színház művésze lesz.

December 5-én, 19 órakor a Spinoza Színházban (1074 Budapest, Dob u. 15.) indul útjára Az én kicsi Broadway-em című beszélgető-sorozat. A házigazda, Molnár Karesz vendége Serbán Attila, a Madách Színház társulatának tagja. A hiánypótló estsorozatban a magyar musicalélet kiemelkedő alakjai anyaszínházuktól független helyszínen mesélnek megvalósult és még megvalósításra váró álmaikról, eddigi szerepeikről, kulisszatitkaikról. Az est során meglepetésben sem lesz hiány, minden esten két dallal készül a vendégművész, élő zongorakísérettel.

az_en_kicsi_Broadway-em

Molnár Karesz televíziós újságíró szakterülete évek óta a musical. Több tévéműsor is készült már közreműködésével, egyik fő célja a minőségi magyar zenés színház népszerűsítése. Most a rajongók kedvében próbál járni hónapról hónapra jelentkező beszélgetős estjeivel. A decemberi vendég, Serbán Attila a hazai zenés színházi élet ezerarcú figurája, akinek olyan szerepek megformálűsa fűződik a nevéhez, mint a Jézus Krisztus Szupersztár Júdása, a József és a színes szélesvásznú álomkabát címszerepe, vagy a Bohéméletből adaptált Rent musical Angele.

süti beállítások módosítása