Karácsonyra Thália - ünnepi bérlet kapható!

A Thália Színház idei ünnepi ajánlataiban megtalálhatók a nagyszínpadi sikerprodukciókra szóló karácsonyi bérletek valamint kétféle ajándékutalvány, ezek közül egyik kimondottan a független színházak szerelmeinek szól.

A színház közleménye:

A Thália Színház júniusban mutatta be Georges Feydeau hat egyfelvonásosából készült produkcióját, az Esküvőtől válóperig című darabot. A Hamvai Kornél által jegyzett bohózat azóta a közönség kedvence lett, a színház vezetésének több alkalommal is plusz előadás időpontokat kellett kitűznie, hogy kiszolgálhassa a nagy érdeklődést. Ugyancsak Hamvai Kornél írta a december 6-án bemutatásra kerülő előadás szövegkönyvét: Bacsó Péter felejthetetlen filmjének, A tanúnak a forgatókönyvét dolgozta át egész estés nagyszínpadi művé.

Thalia_Eskuvotol-valoperig_Csanyi_SchellEsküvőtől válóperig - Csányi Sándor és Schell Judit

Az ősz másik nagy sikere a Thália Színház együttműködése a független színházi szcénával, amit Litkai Gergely a Thália kabaré művészeti vezetője vállat fel. A Független Thália Projekt keretien belül a Thália Színház stúdiószínpadain biztosít lehetőséget a függetleneknek a megjelenésre. A színház ezzel az együttműködéssel szeretné felkarolni a játszóhely nélküli társulatokat és nyitni a független színjátszás iránt érdeklődő közönség felé.

szeretlek_ftp_thali_szinhazHOPPart - Szeret...lek! (Független Thália Projekt) - Bercsényi Péter és Szamosi Zsófia


Ezeket figyelembe véve alakította ki a Thália ünnepi ajánlatait:

 

• Kétszemélyes, két előadásra szóló bérletek 9.000,- Ft- tól két sikerprodukcióra, az Esküvőtől válóperig és A tanú előadásokra.

• Ajándékutalványok 5000,- Ft-tól kaphatóak, amelyek a színház valamennyi előadására beválthatóak.

• A független színházak szerelmeseinek 5000,- Ft-tól kínálunk ajándékutalványokat a Független Thália Projekt előadásaira.

 

Két személyes, két előadásra szóló bérletek:

Ebben a konstrukcióban 15% kedvezménnyel kínáljuk legnépszerűbb előadásainkat Csányi Sándor főszereplésével az Esküvőtől válóperig február 14-i és A tanú január 15-i előadásait. A bérletek árai: 13.500,- Ft, 11.000,- Ft és 9.000,- Ft.

 

Ajándékutalványok:

5.000,- és 10.000,- forint értékben vásárolhatóak meg, a színház bármely előadására beválthatóak.

 

A független színházak szerelmeseinek:

A Független Thália Projekt előadásaira szóló ajándékutalványok 5000.- és 1000.- ft ért kaphatók, a többek között a Táp Színház, a Füge Produkció, a HOPPart és a Nézőművészeti Kft. előadásaira. Az utalványok beválthatóak a színház bármelyik FTP előadására.

Az akcióban résztvevő produkciók: Áldja meg az Isten, Mr Vonnegut, Hajrá Háry!, A gyáva, Vakság, Telefondoktor, SZERET..lek, Váltságdíj, A humor forrása, RÖVID, Ady/Petőfi, Roló és a Homokpuzzle.


A bérleteket december 23-ig lehet megvásárolni a színház pénztárában és közönségszolgálatán, az ismert jegyirodákban és a www.thalia.hu oldalon.

A pénztár és a közönségszolgálat csak páros bérletet értékesít, online és az ismert jegyirodában szólóbérlet is vásárolható.

süti beállítások módosítása