TÁP Sétaszínház a Negyed6Negyed7 Fesztiválon

Térinstallációk, egyperces színház, video, zene a TÁP Színháztól.

A Marom Klub Egyesület és partnerei idén ötödik alkalommal rendezik meg a hatodik-hetedik kerület kulturális és közösségi színtereit összekötő Negyed6Negyed7 Fesztivált Hanuka alkalmából. A Belső Erzsébetváros legnagyobb zöld területe, a Klauzál tér kerül a nyolc napos esemény fókuszába. Cserepiac és képzőművészeti intallációk, kisiparosok nyílt napja és kiállítások, felolvasóestek és performanszok várják december 8. és 16. között a látogatókat. A TÁP Színház térspecifikus előadást tart december 12-én 19 órától a Negyed6Negyed7 Fesztiválon.

Így ajánlják a produkciót a szervezők:

muhimzo2kepMiért állt meg az ószeres órája? Mit keres egy rajzfilm hős veréb a kocsmában?  Mit rejt egy Klauzál tér alatti pince? Mit csinálnak a gyümölcsök zárás után a zöldségesnél?

 

Izgalmas kérdések. De csak azért írtuk ide, mert érdekessé teszi az ajánlót. A kérdésekre nemhogy nem válaszolunk, de nagy valószínűséggel fel se tesszük azokat. Aztán lehet, hogy mégiscsak feltesszük ezeket a kérdéseket, hogy aztán válaszoljunk is rá. Ami kiderül, hogy milyenek a tér körüli kiskereskedők boltjai és, hogy mi jut erről eszébe a Táp Színház művészeinek és velük kollaboráló társaiknak.

 

December 12. szerda 19.00 - KISKERESKEDŐK ÉS KISIPAROSOK- SÉTASZÍNHÁZ

Gyülekező a Kisüzemben 18.30-tól.

Térinstallációk, egyperces színház, video, zene. A TÁP Színháztérspecifikus előadása.

Rendező: Vajdai Vilmos

Helyszínek: Műhímző, Lumen Zöldséges és Közösségi Szolgáltató, Kárpitos, Bőrdíszműves, Karate terem, Kisüzem

A fesztivál további programjai és egyéb infók:

www.negyed6negyed7.com

facebook.com/negyed6negyed7feszt

süti beállítások módosítása