Érkezik az igazi Mikulás a Játékszínbe

A Játékszín Terézkörúti Színház Mikulás napi, jótékonysági rendezvényt tart.

A rendezvény keretében 2012. december 6-án 14:00 órakor meglátogatja a gyerekeket Lappföldről Joulupukki, az igazi Mikulás. A nagy találkozás után a Talamba Ütőegyüttes ad ünnepi koncertet és Németh Kristóf igazgató a gyerekek részére rövid kulisszajárást tart a színház épületében.

A Játékszín egyik fontos küldetésének érzi, hogy magánszínházként alkalmat és helyszínt biztosítson karitatív eseményeknek. A Mikulás napi rendezvényt az UNION Biztosító „Esélyt adunk! programja” keretében, és az ERSTE Biztosító támogatja, így közel háromszáz hátrányos helyzetű gyermek részére biztosíthatunk ingyenesen belépést és ajándékcsomagot.

mikulas

Az előadásra Terézváros, Belváros-Lipótváros és Erzsébetváros kerületek, valamint a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja VII. és VIII. számú gyermekotthonának rászoruló gyermekei és kísérőik kaptak meghívást, a csoportok szervezéséért ezúton köszönjük meg az önkormányzatok segítőkész együttműködését.

Joulupukki látogatását a Játékszínben a Finnagora teszi lehetővé.

Németh Kristóf, a Játékszín igazgató elmondta:

„Jómagam is apuka vagyok, pontosan tudom, milyen izgalommal várják a gyerekek a decemberi csodákat, a Mikulást és a Karácsonyt. Sok hátrányos helyzetű család és gyermek nélkülözni kénytelen az ünnep fényét, a pillanat varázslatát. A Játékszínben támogatóink, az UNION és ERSTE Biztosító, valamint a Finnagora segítségével szeretnénk hozzájárulni a magunk módján ahhoz, hogy a hozzánk ellátogató gyerekek és kísérőik szeretetteljes pillanatokkal gazdagodva élhessék meg a szeretet és az összetartozás ünnepeit.”

 

süti beállítások módosítása