A kolozsvári bíró az A38 színpadán

Már kilenc éve pihenteti a vasmacskát -  az idén a „Világ legjobb klubja” címet is elnyerő - A38 a Petőfi híd budai hídfőjénél, ahová ma délután a Békéscsabai Jókai Színház A kolozsvári bíró című mesejátéka is meghívást kapott, az Age Of Hope Alapítvány karácsonyi adománygyűjtő kampányához kapcsolódóan.

A Jókai Színház társulata mindig is kiemelten fontosnak tartotta, hogy színházi élményhez jutassa a rászoruló gyermekeket, ezért az első hívó szóra csatlakozott az alapítvány felhívásához. Így volt ez ennek a hétnek az elején is, amikor az Angyalok szárnyalása című esten léptek fel - szintén a jótékonyság jegyében.

kolozsvari_jelenetkep

Az Age Of Hope  Alapítvány a karácsonyi adománygyűjtő kampányához kapcsolódóan egy rendezvényt hívott életre, melynek célja, hogy szerényebb körülmények közt élő gyerekeknek adjanak ajándékba szórakoztató programokat. Az esemény keretein belül a Gyermekvédelmi Alapítvány 120 nagycsaládban és gyermekvédelmi intézményben élő általános iskolást lát vendégül játszóházzal, uzsonnával és nem utolsó sorban színvonalas színpadi produkciókkal.

A Szente Béla-Gulyás Levente szerzőpáros fémjelezte A kolozsvári bíró című mesejáték remélhetőleg szép ajándék lesz a gyerekeknek, akikhez ezen a délutánon a nagyszakállú Mikulás is ellátogat az A38-as hajóra.

süti beállítások módosítása