"Élményeket ajándékozunk" - ingyenes programok az Aranytízben

Mostanra hagyománnyá vált, hogy az Aranytíz ingyenes programokkal kedveskedik Budapest belvárosának szívében a színház, a tánc és a zene szerelmeseinek a karácsony előtti hetekben.

Az Aranytíz az idei adventi időszakban is meghirdette ingyenes programjait: színházi és táncszínházi előadásokat, komoly- és könnyűzenei koncerteket. Az ügyvezető, Balogh Erika különösen fontosnak tartja, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági körülmények között is lehetősége legyen mindenkinek a kikapcsolódásra, a szórakozásra. „Az Aranytíz munkatársaival nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy idén decemberben is megrendezhessük ingyenes adventi programsorozatunkat. Egyre nehezebben lehet színvonalas előadásra vagy koncertre eljutni, ezért úgy gondoltam, hogy igazi ajándék, ha élményeket ajándékozunk karácsonyra" - mondta az ügyvezető.

Az ünnepi program:

December 7. 19:30 John Lennon-emlékest a BlackBirds együttessel

December 9. 19:00 Szenesnek áll a világ – Házaspár-baj Szenes Iván dalain keresztül Nagyváradi Erzsébet, Vasicsek János és 4 jazz-blues zenész előadásában

December 13. 17:00 Zetelaki Tánccsoport fellépése – Zetelakáról, Erdélyből érkezett fiatalok a helyi hagyományokba engednek betekintést

December 16. 19:00 Ifjú Tehetségek Adventi Hangversenye – a Járdányi Pál Zeneiskola és a Szabolcsi Bence Zeneiskola növendékeinek előadása

December 18. 19:00 Red Line – táncszínházi előadás egy felvonásban
Valahol valamikor elkezdődik egy történet vagy éppen folytatódik?
Két ember találkozása.
Kíváncsiság, játék, harc, kapaszkodás. Megváltozott életkörülmények.
„… és néha elkezdünk harcolni az ösztöneikkel, de nem akarjuk ám igazán legyőzni őket. Aztán egyszer csak elérkezik a pillanat, amikor megadjuk magunkat az érzéseinknek...”
Valahol, valamikor. Bárkivel megtörténhet. Akár veled is!

red_lineNő: Kóci Ágnes
Barát: Zachary Alexander
Férfi: Pásztor Tibor
Koreográfia: Kóci Ágnes
Dramaturg: Vad Edina
Rendezte: Makranczi Zalán és Vad Edina

December 20. 19:00 PANkreátorok – karácsonyi különkiadás
Hogy mennyire bulis is a pantomim, arra a PANkreátorok és meglepetésvendégük szolgáltat élő bizonyítékot lazán és szellemesen, kellő higanymozgással és ökörködéssel megtámogatva. De ne csak pantomimre számítsunk, ez sokkal több annál! Van népdalszinkron pantomimben, Edda-dal sajátos nézőpontból, de még Csillagok háborúja is. Egy fárasztó munkanap után tökéletes program, igazi nevetésterápia.

December 21. Szabó Ádám koncertje
A Csillag születikből megismert tangóharmonikás különleges adventi koncertre készül. Négy zenésztársát is vendégül hívta, frissen alakult zenekarának tagjait.
Harmonika - kicsit másképp, mint ahogy megszoktuk. Régi hangszer új köntösben.

süti beállítások módosítása