Jönnek a Napsugárfiúk - Videóval, fotókkal

Finisben a Napsugárfiúk próbái. A Madách Színház új darabját, Neil Simon klasszikus komédiáját december 8-án mutatják be. A két főszereplő,  Benedek Miklós és Gálvölgyi János még sosem játszottak együtt színpadon. A Napsugár fiúk az első közös bemutatójuk.

Olyan kiváló párosok után, mint Feleki Kamill és Balázs Samu vagy Haumann Péter és Garas Dezső, a Napsugár fiúk újra színpadra lépnek, méghozzá a Madách Színház Nagyszínpadán, Gálvölgyi János és Benedek Miklós alakításában. Neil Simon komédiáját most is - csakúgy, mint a Feleki Kamill-Balázs Samu páros esetében - Szirtes Tamás rendezi.

Willie Clark és Alfred Lewis az amerikai kabaré aranykorának híres párosa, akiket mindenki a Napsugár fiúk néven ismer. Al és Willie igaz jó barátok a magánéletben és egymáshoz hű komédiások a színpadon. Ez a békebeli állapot egészen addig tart, míg Alfred úgy nem határoz, hogy visszavonul. Ezzel azonban nem csak saját sorsáról, de Willie életéről is döntött. A Napsugár fiúk soha többé nem léptek közösen színpadra. Azonban a szakítás után 11 évvel nagyszabású televíziós műsor készül a Vaudeville kabaré aranykoráról, melyben újra akarják éleszteni a híres duót.

Ekkor kezdődik a történet, melyben a több mint tíz éve egymással szóba sem álló színészpár, Alfred és Willie ismét találkoznak.

A darab kettejük kapcsolatáról szól és arról, hogy végül felül tud-e kerekedni sértettségükön a szakma iránti szenvedély és az egymás iránt érzett barátság.

Így próbálnak a Napsugárfiúk

napsugrfik1

1.

napsugrfik2

2.

napsugrfik4

3.

napsugrfik6

4.

napsugrfik7

5.

napsugrfik8

6.

napsugrfik10

7.

napsugrfik11

8.

napsugrfik12

9.

napsugrfik3

10.

napsugrfik5

11.

Neil Simon A NAPSUGÁR FIÚK

komédia

Fordította: Ungvári Tamás

Willie Clark: Gálvölgyi János

Al Lewis: Benedek Miklós

Ben Silverman: Nagy Sándor

Ápolónő: Dobos Judit

Nővér: Ladinek Judit

Díszlettervező: Szlávik István

Jelmeztervező: Rományi Nóra

Rendező: Szirtes Tamás

Forrás: Madách Színház

süti beállítások módosítása