Julie Andrews a rendezésben találta meg új hangját

Vasárnapig játsszák Connecticutban Julie Andrews darabját: a színésznő, aki hangszálproblémái miatt már nem szívesen énekel, új hangját gyermekeknek írt könyveiben és a színházi rendezésben találta meg.

Az Oscar-díjas színésznő, A muzsika hangja, a My Fair Lady és a Mary Poppins sztárja a közelmúltban egy interjúban beszélt arról, hogy 15 évvel ezelőtti torokoperációja után nem nyerte vissza csodálatos hangját. Csak mélyebb hangokat tud megszólaltatni, és manapság nem is nagyon énekel. 
Dalolt ugyan a Neveletlen hercegnő című film 2004-es folytatásában, és 2010-ben egy londoni koncerten is fellépett, ám ezeket az alkalmakat "beszélő éneklésnek" nevezte.

julie-andrewsFotó: telegraph.co.uk

A 77 esztendős színésznő gyermekeknek írott könyveiben és színházi rendezőként találta meg új önmagát. Little Bo in London: The Ultimate Adventure of Bonnie Boadicea című könyve most, az ünnepek előtt jelent meg a Harper Collins gondozásában. Egy varázslatos hajón utazó macska és az őt megmentő férfi kalandjairól szóló sorozatnak ez a negyedik, egyben utolsó kötete.
Andrews eddig 27 könyvet írt közösen lányával, Emma Walton Hamiltonnal.
A The Great American Mousical című gyerekkönyvéből született darabot a connecticuti Goodspeed Theater játssza, az utolsó előadást vasárnap tartják. A musical a Broadway egy híres színházának világot jelentő deszkái alatt élő egérkolóniáról szól - részben innen a cím -, amelynek tagjai ugyancsak a színészetnek élnek.
A zenés színművet megrendező Andrews szerint a darab a Broadwayn is megállná a helyét. Mint mondta, egyébként is szívesen rendezne és vállalna produceri feladatokat New York színházi negyedében.

Forrás: MTI

süti beállítások módosítása