Für Anikó a Játékszínben ad koncertet

December 28-án Für Anikó ad koncertet zenekari kísérettel a Játékszínben.

Ajánló:

Für Anikó több évig hatalmas sikerrel játszotta, énekelte országszerte a Nőstény álom cimű első albumának anyagát. Most egy hasonlóan nagyszerű albumot mutat be „Kitalált világ” címmel, ahol az új lemez melódiái mellett felcsendül néhány a Nőstény álom című első album dalaiból is.

Olyan dalok hallhatóak ezen az estén, amelyek Für Anikó megfogalmazása szerint „női zenei önéletrajz, szubjektíven objektív megszólaltatásban”.
Személyes hangvételű, varázslatos estének lehetünk részesei, ahol Hrutka Róbert zenéje, Bereményi Géza szövegei kiegészülnek azzal a finom érzékiséggel, olykor vad szenvedéllyel, amit Für Anikó képvisel.

Für Anikó és a dal:

- Itthon mindenkit beskatulyáznak. Ha valaki jó zenés előadást rendez, az már operarendező. Aki meg remek prózát csinál, nem hívják meg operához. Tény, hogy minden műfajnak vannak sajátosságai, amelyekhez érzék, tudás szükséges. Ez azonban nem zárja ki, hogy a "másik" területen ne lehetne érdekeset, fontosat alkotni.

- Ezek a dalok három percbe sűrített szerepek. Tizenegy szerep. Amit a színpadon három órán át játszik el az ember, az a lemezen három perc. Az ember minden szerepében zsigerileg benne van, és ez a daloknál sincs másképp.

A szívem mélyén bakancsos rocker vagyok, nagyon élvezem, hogy ezt néha kiadhatom magamból.

fur_aniko

Közreműködők:
Für Anikó – ének
Hrutka Róbert - gitár
Kalmus Felicián - elektromos gordonka, cselló
Galambos Zoltán - billentyűs hangszerek
Dely Domonkos - utőhangszerek, vokál, perkál
Markó Ádám - dob
Fehérvári Attila - basszusgitár

december 28., 19 óra Játékszín

süti beállítások módosítása