Jön a Maladype Gyerekbázis!

2012. december 10-én, hétfőn, 17:15-kor újra Gyerekbázis, drámajátékos foglalkozás a Maladype Bázison!

A Gyerekbázis a Maladype Színház drámapedagógiai foglalkozásai óvodásoknak és kisiskolásoknak.

A foglalkozásokon a mese, a költészet, a zene, tánc és a színház - különféle műfajok- sajátos formanyelvével és kommunikációs lehetőségeivel ismerkedhetnek a résztvevő gyermekek. A gyermekek művészetek iránti nyitottságát, alkotóképességét és kreativitását, nyiladozó tehetségét önálló alkotó tevékenység közben drámapedagógiai módszerekkel fejlesztik, olyan módon, hogy a résztvevő gyermekek közösségben és ugyanakkor egyéni adottságaiknak, képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelően bontogathassák tehetségüket. A foglalkozások pedagógiai sajátosságai jól felépített nevelési program részei, ezért számítanak a gyermekek rendszeres jelenlétére.
A foglalkozások anyagát a mesékből, versekből születő, vagy éppen meséket, történeteket létrehozó rögtönzött etűdök és játékok, illetve a zenéhez kapcsolódó játékos mozgás- és tánc improvizációk alkotják. 
A foglalkozásokat Tarján Kata drámapedagógus és gyakorlatvezető pedagógus vezeti.

A Maladype várja azoknak a családoknak 4-8 éves korú gyermekeit, akik kreatív, kulturált, talpraesett, fejlett kommunikációs készséggel és szociális érzékenységgel rendelkező, önállóan gondolkodó, tetteikért felelősséget vállaló embert szeretnének nevelni gyermekeikből.

maladype

Részvételi árak:

A foglalkozások belépőjegyének ára: 1200 Ft
A havi bérlet ára: 4000 forint, mely általában négy alkalommal, egy-egy órát jelent.

Jelentkezni lehet: a 70/3268108 mobilszámon, vagy a maladype@maladype.hu-n

Mivel a Maladype Bázis befogadóképessége korlátozott, ha módjukban áll, a maladype@maladype.hu-n előzetesen jelentkezzenek be! Jelentkezéskor adják meg a gyermek(ek) nevét és korát.

A Gyerekbázissal kapcsolatos további információkat a Maladype honlapján, a Program fejezetben találhatnak.

süti beállítások módosítása