Szilveszteri jegylicit a pécsi színházban

Szeretné megnézni A dzsungel könyvét szilveszter este az igazgatói páholyból a Pécsi Nemzeti Színházban? Szeretne segíteni abban, hogy az életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek kívánságát teljesítsék? LICITÁLJON!

A Pécsi Nemzeti Színház felhívása:

Amennyiben az Öné a legnagyobb licit, egyszerre támogatja a Csodalámpa Alapítványt, és családjával, barátaival vagy kollégáival (5 fő) megnézheti az előadást egy különleges helyről egy különleges napon.

A Pécsi Nemzeti Színház felajánlja a Nagyszínház nézőterén lévő igazgatói páholyt a 2012. december 31. napján este 19 órakor kezdődő A dzsungel könyve című előadásra.

A páholy kikiáltási ára 15.000 Ft, a licit minimális emelési összege 2.000 Ft.

  • A páholyért folyó licitben magánszemélyek és cégek egyaránt részt vehetnek.

  • Licitálni 2012. december 4-től december 20-án 12 óráig lehet a jegylicit@pnsz.hu e-mail címen.

  • Az email-nek tartalmaznia kell a licitáló nevét és telefonszámát, valamint a licitáló nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul-e neve/cégneve nyilvánosságra hozatalához, vagy inkognitóban kíván maradni, amennyiben ő lesz a jegylicit nyertese.

fejlec_pnsz

A páholyt a legmagasabb összeget ajánló licitáló nyeri meg. Azonos ajánlat esetén az a licitáló nyer, aki az ajánlatát előbb tette meg.

A licit aktuális állásáról folyamatosan tájékoztatást adunk honlapunk Jegylicit oldalán.

A páholylicit nyertesének az általa felajánlott összeget legkésőbb 2012. december 23-ig kell - a közlemény rovatban a „PÁHOLY” szó feltüntetésével - a Csodalámpa Alapítvány

10918001-00000015-99050010 számú bankszámlájára átutalnia.

Az átutalás igazolásának módját és a páholy jegy átvételét a licit nyertesével egyeztetjük.

A nyertes nevét – amennyiben ehhez hozzájárult – közzétesszük honlapunkon.

Forrás: pnsz.hu

süti beállítások módosítása