Forralt borral és muzsikával vár a pécsi színház!

2012. december 15-én, szombaton 17.00 órától forralt borral, muzsikával várja Önöket a Széchenyi téren a Pécsi nemzeti Színház!

A Pécsi Nemzeti Színház felhívása:
Kedves Színházbarátok!
A 2. Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár keretében megrendezésre kerülő forraltbor-főző versenyen a Pécsi Nemzeti Színház is megmérettetik. Rázga Miklós igazgató és Vincze Balázs balettigazgató vezetésével, művészeink aktív közreműködésével, titkos receptek vegyítéséből áll össze az a varázslatos bájital, mely - reményeink szerint - a legjobbnak bizonyul a szombati forraltbor-főző versenyen. Jöjjenek el, kóstolják meg Önök is a Pécsi Nemzeti Színház forralt borát!

pecs_szechenyi_terFotó: partyzoo.hu

Tekintsék meg művészeink zenés adventi műsorát, melengessék lelküket A padlás és A sivatag hercege gyönyörű dalaival, hallgassanak bele e két új, most készülő produkció zenei világába, pezsdüljenek fel a Csárdáskirálynő, a János vitéz és A dzsungel könyve sikerszámaival!
A zord zimankónak ellenállva Önöknek énekel majd: Füsti Molnár Éva, Györfi Anna, Kulcsár Viktória, Stubendek Katalin, Unger Pálma, Götz Attila, Lipics Zsolt, Mikola Gergő, Nagy Dániel Viktor, Sándor Péter, Széll Horváth Lajos, Tóth András Ernő és Wunderlich József.
Jöjjenek, töltsük együtt a szombat estét a Széchenyi téren! Mi ott leszünk!

2012. december 15. (szombat) 17.00, Széchenyi tér: Forraltbor-főző verseny
2012. december 15. (szombat) 17.30,  Széchenyi tér: A Pécsi Nemzeti Színház zenés adventi műsora

süti beállítások módosítása