Dolhai Attila lemezbemutató koncertje az Operettben

Október végén jelent meg Dolhai Attila legújabb, Ragyogás című albuma, a február 16-i lemezbemutató koncert pedig hol máshol lehetne, mint az Operettszínházban.

Dolhai Attila új albuma a sokszínűség jegyében született. A Budapesti Operettszínház vezető színésze, platina- és aranylemezes énekes ezúttal új oldaláról is bemutatkozott, hiszen a modern hangszerelésű, slágeres szerzemények nem csak az operett- és musicalrajongóknak, hanem a modern popzene kedvelőinek is kellemes perceket szerezhetnek.

dolhai-attila-ragyogas-cd-borito_vag

"Hit, győzelem, érintés, szabadság és ünnep - ezek a gondolatok kavarognak bennem hosszú idő óta. A különböző műfajok, musical, operett, opera, után most ismét teszek néhány szárnycsapást a pop-rock világában, ami nekem a szabadságot jelenti. Ezekkel a dalokkal ismét igazi koncerthangulatot varázsolhatok majd fellépéseimen, ahol a színházi aktualitások is jelen lesznek. Kérem hagyja, hagyd - mert lehet hogy már találkoztunk - hogy megérintsen a zeném..." - mondja Dolhai Attila, aki új lemezén Muri Enikővel, Bordás Barbarával és Vágó Bernadettel is énekel duettet - például a májusi nagy musical-premier sikerdalát, az Így van jól címűt.
Az Operettszínház egyébként december 11-től olyan operett- és musical-produkciókra szóló bérletsorozatot bocsátott ki, amelynek mind négy előadásában Dolhai Attila játssza a főszerepet. A különleges bérlet érvényes a sztár lemezbemutató koncertjére is!

süti beállítások módosítása