SZÉP karácsony a Szabad Tér Színházzal

A Szabad Tér Színház karácsonyi ajándékkal várja közönségét: az év végével lejáró Üdülési Csekket illetve SZÉP kártyát december 31-ig Budapesti Nyári Fesztivál ajándékutalványra válthatják, amely a fesztivál 2013-as, jubileumi évadának saját produkcióira érvényesíthető, további 20% kedvezménnyel.

Az év vége közeledtével előkerülnek a fiókok mélyéről az Üdülési Csekkek, melyeket december 31-ig lehet beváltani, és a SZÉP kártyák egyenlege is nullázódik január 1-jével.

A Szabad Tér Színház karácsonykor is gondol közönségére, ezért ünnepi ajándékutalványt bocsájtott ki, amely december 31-ig vásárolható meg, illetve váltható be Üdülési Csekkel és SZÉP kártyával, többféle címletben, a Szabad Tér Jegyirodában.

Az utalványok augusztus 31-ig használhatók fel a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpad saját előadásaira és produkcióira, további 20% kedvezménnyel.

A 2013-ban 75. születésnapját ünneplő Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású előadásokkal és a nézőtér felújításával várja a közönséget. A színház hamarosan kihirdeti ünnepi évadának programját.

bnyf_ajandekutalvany

Elérhetőség:

Szabad Tér Jegyiroda

1065 Budapest, Nagymező utca 68.

Tel. 06-1/301-0147

E-mail: jegyiroda@szabadter.hu

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00 – 17:00

További információ: www.szabadter.hu

süti beállítások módosítása