Képernyőn az Én, József Attila

Október végén jelent meg az Én, József Attila című musical CD-változata, ennek kapcsán Szirtes Tamás elárulta, karácsony táján még szélesebb réteghez jut el a musical. 

Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston alkotása a Madách Színház 2009-ben kiírt musicalpályázatán tűnt fel, és bár az első három helyezett közé nem került be, a színház látott benne fantáziát és felkarolta a produkciót, amelyet 2012. februárjábanban mutatták be, nagy sikerrel.

JA3

Októberben megjelent a musical CD változata, amelynek bemutatóján a, Szirtes Tamás kiemelte, minél szélesebb réteggel szeretnék megismertetni a musicalt, illetve hogy az újonnan kiadott CD kulturális értéke abban is rejlik, hogy Józesf Attila költészetét, a zenén keresztül a fiatalabb generációhoz is eljuttatja. A Madách Színház igazgatója még októberben azt is elárulta, hogy az Én, József Attila című musicalből nem csak CD, de tv-felvétel is készült, amit a nézők karácsony táján láthatnak.

Most már az is tudni, hogy a Madách Színház előadása, az Én, József Attila december 28-án kerül képernyőre, 20.15.-től, az M1 műsorán.

süti beállítások módosítása