HOPPart és BEKVART évbúcsúztató a Szkénében

Évbúcsúztató buli lesz a Szkénében december 22-én, ráadásul nem is akármilyen. A HOPPart közleményét olvashatják.

19 órától egy közös játékra hívjuk a nézőket, akik hol megfigyelők, hol résztvevők lehetnek – ahogy a helyzet éppen kínálja. Everyman (Akárki) parafrázis ez, egy, a fiatalok számára jól ismert formába, a házibuliba rejtett haláltánc. A Szörprájzparti központi témája a szakítás-elválás halálként értelmezése, párhuzamba állítása. A házigazdák színészek, úgyhogy vigyázz, az egész csak átverés: színház.

Az előadás után 21.30-tól dupla színészzenekar koncert: HOPPart és BEKVART (Bánfalvi Eszter Kvartett), valamint forralt bor és mézespuszedli várja nézőinket.

hopp

HOPPart koncert

Ahol közismert slágereket hallgathattok a nyolcvanas-, kilencvenes évek dalaiból és 2004 áprilisából egy, kettő, három, négy és öt szólamban. Valamint kis blokkot adunk előadásaink zenei anyagából, nem titkolt kedvcsinálás céljából...

Mindezt azért, mert unatkoztunk és magunkat szeretnénk szórakoztatni, de mivel ennyire ráértünk, érjetek rá ti is! Várunk mindenkit szeretettel!

Fellépnek: Barabás Richárd, Bercsényi Péter, Herczeg Tamás, Kákonyi Árpád, Kiss Diána Magdolna, Matkó Tamás, Szakál Tamás, Szamosi Zsófi, Szilágyi Katalin.

BEKVART koncert

A zenekart 2010 nyarán kaposvári színészhallgatók alapították: Béli Ádám, Formán Bálint, Keresztény Tamás és Lábodi Ádám. Hozzájuk csatlakozott Horváth Szabolcs, Kárpáti Pál és Sodró Eliza.

Két állandó sztárvendégük: Lovas Rozi (Bánatos D'urvák) és Vitányi-Juhász István (FeketeSátorFaszedők).

Csajozós rockot játszanak és elég jól néznek ki. A koncertjeiken van csomó minden: sör, pezsgő, szép lyányok, részeg fiúk, hangos gitárok (több mint amennyi kell), exbarátnők és leendő barátnők, sztárvendégek (olyanok akiket nem is gondolnál), káromkodás, ló. Igen még lovuk is lesz.

A koncertekre a belépés ingyenes!

süti beállítások módosítása