Vitray Tamás vezeti a pécsi Nagy Operett és Musical Gálát

A pécsi Kodály Központban 2012. december 31-én a Pécsi Szilveszteri Nagy Operett és Musical Gálával búcsúztatják az óévet. A zenés, táncos, humorban gazdag produkciót először rendezik meg. Az est házigazdája Vitray Tamás lesz.

A Pécsi Szilveszteri Nagy Operett és Musical Gála a Kodály Központ életében az első szilveszteri rendezvény. A Gálá házigazdája az elmúlt években semmilyen nyilvános szereplést nem vállaló, Kossuth-díjas újságíró, Vitray Tamás lesz, aki egy énekes-táncos produkcióban, egy egészen új arcát is megmutatja a pécsi közönségnek. Az est során fellép Vitray Tamás felesége, Kállai Bori színművész és lánya, Fonyó Barbara, továbbá Keresztes Ildikó énekesnő, Teremi Trixi színésznő, valamint Bozsó József és Benkóczy Zoltán is. Az estére összeállított dalok repertoárja, valamint a közreműködő zenekar és táncosok is garantálják az ünnepi hangulatot.
pecsi_operett_vag2
"Reméljük, a tizenhármas szám nem hoz balszerencsét. Mindenesetre mi nem vagyunk babonásak: ugyanúgy ünnepeljük az Újévet, mint eddig. Sőt, még ráteszünk egy lapáttal és olyan fergeteges szilveszteri műsort rendezünk a pécsi Kodály Központban, amilyen még nem volt. Ráadásul a közönség együtt ünnepelheti a tizenkettedik gongütést a művészekkel, és együtt léphetnek át velük az Újévbe. Felejthetetlen, vidám este lesz, ezt nyugodtan megígérhetjük." – mondta Bozsó József, az est szerkesztő-rendezője.

Forrás:  Színház.hu, kultúrálom.hu

süti beállítások módosítása