Nagy Sándor karácsonyi klipet forgatott

Nagy Sanyi, karácsony és romantika – biztos siker az ünnepi dalhoz, pláne, ha a klipet SP rendezi.

"Amolyan előkarácsonyi ajándékként készítettük el ezt a klipet, amivel meghitt ünnepi hangulatot szeretnénk varázsolni az emberek szívébe" - árulta el Nagy Sándor, a Madách Színház színésze a videóról. "Már elkezdődött a karácsonyi készülődés, mindenki igyekszik valamivel meglepni a szeretteit, szaladgál, bevásárol és ebbe az őrült rohanásba egy pillanatnyi meghittséget szerettünk volna csempészni" – mondta Nagy Sándor.

 

SP, azaz Éder Krisztián és Nagy Sanyi elismerően nyilatkoztak egymás munkásságáról. "Már sokszor hallottam Krisztián munkásságáról, aki fiatal kora ellenére egy vérbeli profi. Az külön öröm, hogy ő is ismert ebben a szakmában, hiszen így minden gördülékenyebben ment" –árulta el a Madách Színház színésze.

SP, aki az utóbbi időben szívesen áll a kamera túloldalára rendezőként maradéktalanul elégedett volt a közös munkával. "Nagyon klassz volt vele dolgozni, alig kellett őt instruálni, első pillanattól egyeztek az elképzeléseink. Többször dolgoztam már rendezőként és operatőrként, de most az utómunkát is én csináltam, nagyon izgalmas volt!"” – mondta Krisztián.

Így készült a klip:

 

Forrás: ma.hu, Fotó: facebook.com/nagy.sandor.official

süti beállítások módosítása