Beugranak a veszprémi Marica grófnőbe

Halas Adelaida betegsége miatt Balog Tímea énekművész ugrik be a Marica grófnő című nagyoperett címszerepébe december 31-én délután öt órakor a Veszprémi Petőfi Színházban.

A szabadúszóként dolgozó Balog Tímea énekelt már az Operaházban, több operett és musical szerepet formált meg a Madách Színházban, a győri, a debreceni és a miskolci teátrumokban is. Mint mondta, nagy izgalommal, sok hittel készül a veszprémi bemutatkozására.

A Marica grófnő dalait ismeri, mindegyiket énekelte már gálákon, fellépései alkalmával, a szereppel viszont még nem találkozott. Szombaton este Budapesten megkapta a szövegkönyvet és az előadásról készült televíziós felvételt, vasárnap délután már Veszprémbe érkezett próbálni a szereplőkkel, majd hétfőn reggeltől Méhes László rendező irányításával egy nagy délelőtti összpróbán vesz részt.

balog_timea

Balog Tímea

- Nem ez az első beugrásom, a Kalocsai Színházban három napom volt a Lili bárónőt megtanulni, a Madáchban viszont akadt olyan, hogy délelőtt 11 órakor szóltak, hogy háromkor át kell vennem egy szerepet. Ilyen rendkívüli helyzetekben a produkcióban résztvevő kollégákra mindig fokozottan számíthat a beugró színész, s tudom, ez így lesz Veszprémben is. Mindent megteszünk azért, hogy a közönségnek emlékezetes szilveszteri szórakozást nyújtsunk - mondta Balog Tímea.

süti beállítások módosítása