Kabaré a Nemzetiben - vizsgaelőadás Alföldi rendezésében

A Színház- és Filmművészeti Egyetem IV. éves színművész osztályának vizsgaelőadására kerül sor december 31-én, a Nemzeti Színházban, Alföldi Róbert rendezésében. A Kabaré című musicalben mutatkoznak be a diákok.

Darabtörténet:

1931. szilveszter éjjelén érkezik Berlinbe a fiatal amerikai írójelölt, Cliff Bradshaw, aki még aznap éjszaka a város egyik leglátogatottabb mulatójában találja magát, a legizgalmasabb énekesnő, az angol Sally Bowles karjaiban. Elsöprő és szenvedélyes szerelmükben nem látják a jövőt: nem veszik észre, hogy idegenekké lettek Németországban.

alfldi_foto_Rechtenwald_Kristf_vag

Fotó: Rechtenwald Kristóf

A Kabarét, a Nemzeti Színház és az Ódry Színpad közös produkcióját, az év utolsó napján 2012. december 31-én mutatják be 19.30-tól, de további két előadáson 2013. január 5-én és 9-én is is megtekinthető a színésznövendékek vizsgaelőadása. A darabot Alföldi Róbert rendezi, előadják: Bán Bálint, Bárnai Péter, Fehér László, Fehér Balázs Benő, Horkay Barnabás, Kerkay Rita, Kádár Lilla, Király Dániel, Ostorházi Bernadett, Rada Bálint, és Viktor Balázs.

A Színház és – filmművészeti Egyetem honlapján a darab kapcsán az olvasható: „ A Színház- és Filmművészeti Egyetem Zsámbéki-Zsótér-osztályának színészhallgatói előadják a Kabaré című musical-t a város egyik leglátogatottabb színházában, a Nemzetiben, és már látják a jövőt.”

A próbákról képekben:

2

1. Viktor Balázs, Bárnai Péter, Fehér Balázs Benő, Bán Bálint

1

2. Fehér Balázs Benő, Kerkay Rita

3

3. Fehér László, Király Dániel, Bán Bálint

4

4. Előtérben: Rada Bálint, Bárnai Péter

5

5.

6

6. Bárnai Péter

10

7. Ostorházi Bernadett

7

8. Bán Bálint, Bárnai Péter, Viktor Balázs

11

9. Viktor Balázs

9

10. Fehér Balázs Benő, Bárnai Péter

13

11. Fehér LÁszló, Bán Bálint, Kádár Lilla

12

12. Bárnai Péter

14

13. Király Dániel, Ostorházi Bernadett

16

14. Király Dániel, Fehér Balázs Benő

15

15. Kádár Lilla, Fehér László

17

16. Bán Bálint, Kerkay Rita

Fotó: Puska Judit

Forrás: szfe.hu, Nemzeti Színház

süti beállítások módosítása