Stratégiai együttműködést írt alá a Thália és az MTVA

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Bereményi Géza, a budapesti Thália Színház ügyvezető igazgatója és Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója A magyar kultúra napján, a teátrum vasárnapi Cseh Tamás-emlékestjét megelőzően.

Stratégiai együttműködést írt alá a Thália és az MTVA Tovább

Bemutatták a közművelődési koncepciót, elindították a MaNDA TV-t

Bemutatta az Országos közművelődési koncepciót Hammerstein Judit kultúrpolitikáért felelős helyettes államtitkár a magyar kultúra napján, vasárnap a budapesti MOM Kulturális Központban. A Párbeszéd a magyar közművelődésért címmel tartott rendezvényen Szőcs Géza kulturális államtitkár elindította a…

Bemutatták a közművelődési koncepciót, elindították a MaNDA TV-t Tovább

Hiller szerint kiszolgáltatott a kultúra

Hiller István, az MSZP humánpolitikai kabinetvezetője szerint jelenleg a kultúra az egyik legkiszolgáltatottabb terület, mert az átlagosnál is súlyosabban érintették a kormány megszorító intézkedései.

Hiller szerint kiszolgáltatott a kultúra Tovább

Lóháton kőszínházban - Új év a RaM-ban

A mindenki által jól ismert Honfoglalás című magyar film ezúttal színpadon is életre kel. Az előadás - fővárosi kőszínházban először - a RaM Colosseumban lesz látható február 4-én, a szigetszentmiklósi Sziget Színház bemutatásában.

Lóháton kőszínházban - Új év a RaM-ban Tovább

Nero premier Dunaújvárosban

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház január 22-én, a Magyar Kultúra Napján tartja legújabb bemutatóját Nero címmel. Kosztolányi Dezső Nero, a véres költő című regényét Csadi Zoltán – aki egyben a darab rendezője is – alkalmazta színpadra.

Nero premier Dunaújvárosban Tovább

Változik a színházi közvetítések szabályozása

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a FilmJus Filmszerzők és Előállítók Szerzői Jogvédő Egyesülete (FilmJus) közös tájékoztatója az archív színházi közvetítések jogdíjfizetési szabályozásáról.

Változik a színházi közvetítések szabályozása Tovább

Éhségsztrájk várható a Kamaraszínházban?

"A mostani helyzetnél az is jobb lenne, ha bezárnák a színházat. Az egyik kollégának a minap felmondták az albérletét, mert nem tudta kifizetni" - közölte Szűcs Miklós, a Budapesti Kamaraszínház igazgatója. Úgy tudja, az sem kizárt, hogy éhségsztrájkba kezdenek a 120 ezer forintos…

Éhségsztrájk várható a Kamaraszínházban? Tovább
süti beállítások módosítása