Keresik az Elfújta a szél főszereplőit és táncosait

A Budapesti Operettszínház kétfordulós, nyílt meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri Játékok ősbemutatójaként színre kerülő, majd a nyár folyamán, a Soproni MKB Aréna Szabadterén is látható Gerard Presgurvic-mű, az Elfújta a szél főszerepeire.

Szerepek:

Scarlett O'Hara - drámai musical szoprán (korhatár: 18-35 év)
Rhett Buttler - drámai musical bariton (korhatár: 25-40 év)
Melanie Hamilton - lírai musical szoprán (korhatár: 18-30 év)
Mammy - drámai mezzoszoprán (korhatár: 25-45 év)
Ashley Wilkes - musical tenor (korhatár: 20-30 év)
Forradalmár fiú - jól táncoló musical tenor (korhatár: 20-35 év)

Színpadi tapasztalat, zenei és táncos képzettség előnyt jelent.

elfujtaa

Jelentkezési határidő: 2013. január 24.

A meghallgatás időpontja: 2013. január 30. és 31. - a pontos időpontról mindenkit telefonon értesítünk!

A szerepnévvel ellátott jelentkezéshez kérünk teljes alakos fotót mellékelni, valamint az esetleges színházi és zenei tapasztalatot tartalmazó, telefonszámmal ellátottadatlapot/életrajzot Hegedűs Zsóka igazgatósági titkárságvezetőnek e-mailben kell eljuttatni az elfujtaaszel@operett.hu e-mail címre.

Minden jelentkezőtől kérjük előre megjelölni, mely két szabadon választott musicalszámot kívánja előadni. Az alapokat audio CD-n kérik elhozni!

A meghallgatás második fordulója: 2013. február 12. és 13., amikor már az Elfújta a szél megjelölt dalait kell hozni - kottaanyagot a színház biztosít.

 

A produkció próbatáncot is hirdet:

Az Elfújta a szél musical együttesébe a koreográfus profi, szakmai múlttal rendelkező táncosokat keres - 18 és 40 év között.
Színpadi tapasztalat, énektudás, színészi képességek előnyt jelentenek!

Jelentkezési határidő: 2013. február 1.
A meghallgatás időpontja: 2013. február 12. és 13. - a pontos időpontról mindenkit telefonon értesítenek!
A próbatáncon adott koreográfiát kell megtanulni, majd előadni. Valamint az énekesi-színészi múlttal rendelkezőktől egy musicaldalt és egy prózai/drámai részletet kell megszólaltatni.
A jelentkezéshez  teljes alakos fotót kell mellékelni, valamint a táncos, s esetleges színházi és zenei tapasztalatot tartalmazó, telefonszámmal ellátott adatlapot/életrajzot Hegedűs Zsóka igazgatósági titkárságvezetőnek e-mailben eljuttatni az elfujtaaszel@operett.hu e-mail címre. A tárgy mezőbe be kell írni: PRÓBATÁNC.
Minden jelentkezőtől kérik, hogy előre jelöljék meg, mely szabadon választott musicalszámot, illetve drámai/prózai részletet kívánja előadni. Az alapot audio CD-n kérik elhozni!

A kiválasztott táncosok a produkció színen tartásáig szerepelnek majd az előadásban.

süti beállítások módosítása