Újfajta utalványokkal vásárolhatunk Dóm téri belépőt

Már Edenred Kultúra és Szabadidő Erzsébet-utalvánnyal is megválthatják a szegedi szabadtéri produkcióira szóló belépőiket az érdeklődők. 

Új utalványtípusokkal vásárolhatunk

Új utalványtípusokkal bővült az a kör, mellyel készpénz helyett fizethetünk a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira szóló jegyekért, bérletekért. A fesztivál igyekszik minden létező fizetéskönnyítő lehetőséget biztosítani közönségének, így természetesen azt is rövid időn belül megvalósította, hogy a nemrég bevezetett tiketteket, így az Edenred Ticket Culture valamint a Szabadidő Erzsébet-utalványt elfogadja a REÖK-ben található Fesztivál Jegyiroda.

A nyári előadásokra szóló belépőkön túl természetesen a REÖK kiállításaira és programjaira is elfogadják ezeket. Már csak azért is érdemes utánajárni, kaphatunk-e efféle juttatásokat, mert a cafeteria-keretből mind a két típus adómentesen adható – évente 50 000 Ft értékben –, tehát nem jelent a munkáltató számára plusz költséget.
A 2013-as szegedi szabadtéri műsorán olyan szuperprodukciók szerepelnek, mint például a Leányvásár operett Gothár Péter rendezésében, a Verdi/Wagner Operagála, az Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben, a Kung-fu legenda akrobatikus táncszínház a pekingi Vörös Színházból valamint az István, a király rockopera Alföldi Róbert rendezésében. Többek ezekre lehet beváltani az utalványokat.

sor

A nyári évad előkészületei továbbra is gőzerővel folynak. A következő nagyobb megmozdulás az Elfújta a szél szereplőinek castingja lesz. Január végén meghallgatást tartanak a népszerű regény és film színpadi adaptációjához – mely magyarországi ősbemutató is lesz egyben –, például Scarlett O’Hara, Rhett Buttler és Ashley Wilkes szerepére.
Ha az Elfújta a szél stábja kialakul, már tényleg csak napok kérdése, és szereposztást hirdethet a Dóm téri fesztivál a 2013-as évadra. A híreket, friss információkat érdemes követni a szabadtéri játékok facebook-oldalán és youtube-csatornáján.
Vészesen fogynak a jegyek az István, a királyra

Már most a jövő évad szenzációja az István, a király rockopera: az augusztus 17-ei, szombati előadásnapra alig maradtak eladható jegyek, és lassan hasonló helyzet alakul ki a vasárnapi előadás napján is. Az elmúlt hónapokban tapasztalt érdeklődés nem mindennapi, és ahogy közeledünk a nyárhoz, csak fokozódik a figyelem az Alföldi Róbert rendezésében színre kerülő darab iránt.

Forrás: szegediszabadteri.hu

süti beállítások módosítása