A Jekyll&Hyde zeneszerzője írt a győri színháznak

Frank Wildhorn a napokban baráti hangú levélben köszöntötte a Győri Nemzeti Színház Jekyll&Hyde produkciójának résztvevőit. A darab zeneszerzője Molnár László rendezőt kérte meg, hogy az üzenetet juttassa el a társulathoz. 

 
frank_wildhorn

Az eredeti levél:
My dear friends at Jekyll & Hyde in Hungary

I just saw your video on YouTube, and I was very excited to see and hear all the passion that you're putting into our show. I wish you the best for a very successful run and I hope you give it a long life in Hungary. As we say with Jekyll & Hyde to all the casts all around the world, go with passion! Looking forward to hearing good reports!

Much love, Frank Wildhorn

Dr. Henry Jekyll, a jónevű angol elmeorvos a személyiségben meglévő kettősség motívumait és mechanizmusát kutatja, miközben kifejleszt egy olyan szérumot, amely segítségével az emberi lélek mélyére, a mindannyiunkban meglévő gonosz közelébe lehet jutni, kivívva ezzel a korabeli hippokrita és konzervatív medicína ellenszenvét. Hol húzódik a határ a jó és a rossz között?

Magyar fordítás:

Kedves magyarországi Jekyll&Hyde-os Barátaim!

Az imént néztem meg a produkcióról készült filmet, és nagy örömet okozott számomra, hogy láthattam és hallhattam azt a boldogságot, amivel létrehoztátok az előadást. A legjobbakat kívánom a produkcióhoz, és remélem, hogy nagyon sokáig játszhatjátok még Magyarországon. Ahogy az egész világon mondjuk, ahol a Jekyll&Hyde-ot előadjuk: Játsszuk élvezettel! Alig várom, hogy jó híreket halljak felőletek!

Szeretettel: Frank Wildhorn

Forrás: gyoriszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása