Februárban is musicalek a Madáchban – Videó-ajánló

A Madách Színházban februárban is remek musicalek lesznek műsoron. Ebben a hónapban Andrew Lloyd Webber klasszikusai mellett, az első Madách Musical Pályázat nyertes művét is játsszák. Kedvcsinálót olvashatnak képpel és hanggal.

A február a Madách Színházban a Jézus Krisztus Szupersztárral kezdődik, melyben Heródes szerepében Csonka Andrást láthatják a nézők. Andrew Lloyd Webber és Tim Rice klasszikusát 2010 óta játssza a Madách, és feltehetőleg még hosszú évekig műsoron lesz. Februárban 1-én, 2-án és 3-án tekinthetik meg a Szupersztárt.

A nemrég, a Művészetek Palotájában rendezett Best of Webber gálán is nagy sikert arattak a József és a színes, szélesvásznú álomkabát dalai. Andrew Lloyd Webber, a bibliai József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapuló műve február 7., 8., 9. és 10-én látható a Madách Színházban.

Nemrég ért véget az idei Madách Musical Pályázat második fordulója. Az első musical-pályázat nyertes musicalje A Csoportterápia volt, amelyet azóta is nagy sikerrel játszanak. Az ízig-vérig magyar „mjuzikelkámedi” februárban két alkalommal, 16-án és 17-én lesz műsoron.
Múlt szombaton ünnepelték a Broadwayn, Az Operaház Fantomja 25. jubileumát. Andrew Llloyd Webber legendás musicaljét 2003-ban Szirtes Tamás és a Madách csapata a világon elsőként, saját felfogásban állíthatta színpadra.

A darab azóta sem veszített népszerűségéből, ebben a hónapban öt alkalommal is műsorára tűzi a Madách Színház: február 20., 21., 22., 23, és 24-én játsszák.

 Kodova Michaela / Színház.hu,

Madách Színház

süti beállítások módosítása