Megújult a Karinthy Színház

Jelentősen átalakulva kezdi a 2013-as évet az újbudai Karinthy Színház – adta hírül a kerület honlapja. Az intézmény új, kőburkolatú bejárattal, egy próbateremből kialakított szobaszínházzal és önálló szervezőirodával gazdagodott.

A teátrum új bejárattal, egy próbateremből kialakított szobaszínházzal és önálló szervezőirodával várja a nézőket, akik a klasszikus, és a tavaly év végén műsorra tűzött új darabokra komoly kedvezményekkel válthatnak jegyeket.

karinthy2Idén kőburkolatot kapott a színház bejárata, egy lakásból kialakított próbatermet pedig kamara színházzá alakítottak át, és egy lépcsővel összekötötték a színház belső terével. Én mégis arra vagyok a legbüszkébb, hogy a Karinthy  idén lett 31 éves, amit kevés színház mondhat el magáról - tette hozzá az igazgató. Karinthy Márton (a képen az új lépcsőn) elmondta, korosztályos bérleteik között mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb konstrukciót. A Karinthy család tagjairól elnevezett bérletek ugyanis nemcsak minimum 20 százalékos kedvezményt biztosítanak, de a három darabot tetszőlegesen választhatják ki. 
karinthyA Mici és Marci bérleteket kifejezetten a nyugdíjasok igényei szerint tervezték meg, hiszen ezek az átlagnál korábbi időpontban játszott előadásokat tartalmaznak, hogy az időseknek ne kelljen későn hazaérniük. A fiataloknak és a gyerekeknek is szóló bérletek közül is lehet válogatni, de a KULTI irodán és a 60plusz programon keresztül szervezett csoportos jegyekhez is 20-30 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá.

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása