Gloria Estefan életéből készül Broadway musical

A Broadway színpadán elevenedik meg Gloria és Emilio Estefan története, ugyanis musical készül az énekesnő és zenész férje életéről. A színdarab egyelőre a tervezés fázisában van.

Gloria és Emilio Estefan közös életükről készítenek musicalt. A színdarab produceri feladatait a Nederlander Organization és Bernie Yuman, a Las Vegasi Siegfried & Roy show producer-menedzsere közösen látja el. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Gloriával és Emilioval dolgozhatok, hogy láthatom majd rendkívüli történetüket megelevenedni a Broadway színpadán” – mondta Jimmy Nederlander, a Nederlander Organization elnöke, aki hozzátette, „az Estefan házaspár sikerhez vezető útja, amelyen tehetségük és szenvedélyük kísérte őket, ahogyan eljutottak az ismeretlenségből a hírnévig, nagyon megkapó történet.”

Az énekesnő és férje elmondták, az egyelőre még cím nélküli musical, amelynek megvalósítását tíz éve tervezik, nyomon követi életüket Kubától egészen Miami-ig, a sztár-létig, bemutatva olyan slágerek születését, mint a "Conga," "1-2-3," "Music of My Heart" vagy a "Rhythm is Gonna Get You.". „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk hittel és elhivatottsággal átszőtt történetünket, amely megmutatja, hogy kemény munkával és szenvedéllyel az álmok megvalósíthatóak” – írta közleményében Gloria és Emilio, akik hozzátették a musicallel gyökereik előtt szeretnének tisztelegni, és egyben történetükkel inspirálni a következő generációt.
Világszerte nagyjából 100 millió eladott albumával Gloria Estefan az egyik legsikeresebb latin zenét játszó előadó. Férje, Emilio Estefan zeneszerző-producer nem csak Gloria karrierjét segítette, olyan neves sztárok köszönhetik neki sikereiket, mint Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez vagy Marc Anthony és Jennifer Lopez. Emilio Estefan zenéjét harmincszor jelölték Grammy-díjra, ebből tizenkilencszer meg is kapta az elismerést.

Forrás: hollywoodreporter.com

süti beállítások módosítása