KékSzobaHall - Miniszínház indul a Jazz Clubban

Miniszínház indul a Budapest Jazz Clubban, ahol előadások, koncertek és felolvasóestek békésen megférnek szinkron-, improvizációs és egyéb színpadra termett játékokkal. Február 24-től minden vasárnap KékSzobaHall!

kek

A szervezők közleménye:

A KékSzobaHall a Kék Művészügynökség művészeinek részvételével ad a nagyközönségnek új és különleges alkalmat rég nem látott illetve új produkciók megtekintésére – és a színház-vagy koncertélménnyel még nem lesz vége az estének. A nem egészestés előadások után a művészek és a közönség részvételével játszani fogunk. Mi szeretünk játszani és biztosak vagyunk benne, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. 
A nyitóesten fellép Barabás Richárd, Bartsch Kata, Béli Ádám, Bíró Kriszta, Bodor Johanna, Csáki Judit, Csanádi Judit, Cserhalmi György, Darvasi László, Dés László, Egri Márta, Forgách András, Fullajtár Andrea, Für Anikó, Gálffi László, Gergye Krisztián, Györgyi Anna, Hajdu István, Hernádi Judit, Horváth Illés, Igó Éva, Kálid Artúr, KovácsPatrícia , Lábodi Ádám, Láng Annamária, Lovas Rozi, Martin Márta, Martinovics Dorina, Mertz Tibor, Murányi Tünde, Nagy Mari, Nyitrai László, Orbán Eszter, Pálmai Anna, Parti Nagy Lajos, Pavletits Béla, Sándor Erzsi, Schneider Zoltán, Tompos Kátya, Udvaros Dorottya, Vörös Róbert, Závada Pál, Jordán Tamás és Hábetler András….. és további meglepetésvendégek.
A műsort Máthé Zsolt rendezi. 

A Kék Művészügynökségről:
A Kék Művészügynökség jelenleg több mint hetven művész képviseletét látja el - főként színészekét, de akad köztük író, díszlet- és jelmeztervező, súgó, dramaturg, rendező és koreográfus is.
Céljuk, hogy az általuk képviselt művészek megfelelő körülmények között végezhessék munkájukat, és emellett minden téren – a megbízók, a média, a marketing cégek felé – képviseljék érdekeiket.
A Kék Művészügynökség az érdekképviseleten túl is részt vesz a magyar kulturális életben: castingokat szervez, saját produkciókat indít és közvetít. Ennek legújabb állomása a KékSzobaHall színházi és zenei sorozat, amelyben a Kék művészei közreműködésével készülő produkciókat láthatnak az érdeklődők február 24-től vasárnaponként este 8-tól a Budapest Jazz Clubban (XIII. ker. Hollán Ernő utca 7.).

 

 Hamarosan még több hírrel jelentkezik a  kekszobahall.blog.hu!

süti beállítások módosítása