Már lehet jegyet venni az Erkel Színházba

Február 1-től elkezdődött a jegyértékesítés az Erkel Színház március elején induló előadásaira.

A jegyeket bevezető áron, személyesen egyelőre csak az Operaház pénztáraiban, valamint online lehet megvásárolni. Március elején nyitnak ki az Erkel Színház helyi jegypénztárai. A szezon végéig több mint 80 előadásra kerül sor a teátrumban.

Ennek kapcsán Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója legfrissebb interjújában úgy fogalmazott háromnapos balett- és hat előadásból álló operafesztivállal nyílik meg március 1-jén az Erkel Színház; a Pas de trois című balettsorozaton, illetve a Primavera című operaünnepen fellépnek a vidéki társulatok, valamint a Kolozsvári Állami Magyar Opera.

Egy korábbi terv valósul meg azzal, hogy Vidnyánszky Attila debreceni Háry János-produkciója is látható lesz az évad elején. A szezont Bartók egyetlen operájával, A kékszakállú herceg várával nyitják - egy estén Vajda János Mario és a varázslójával, különleges interpretációban. "Az Erkelt ugyan népoperának szánjuk, de ez nem zárja ki, hogy időnként bátrabb felfogású produkciókat is játsszunk benne" - magyarázta Ókovács Szilveszter. A folytatást itt olvashatja.

erkel szinhaz Erkel Színház pénztárának nyitva tartása 2013. március 1-től június 9-ig:
hétfő: zárva
kedd-péntek: 13-18 óráig illetve az előadás kezdetéig
szombaton 10-17 óráig illetve az előadás kezdetéig (ebédszünet 12.30-13.15)
vasárnap 10-17 óráig illetve az előadás kezdetéig (ebédszünet 12.30-13.15)
Az Erkel Színház ártáblázatát és nézőtéri jegytérképét ITT töltheti le.

bet

süti beállítások módosítása