Keresik a legjobb koreográfust! - Versenyt hirdet a TÁNC Fesztiválja

A Veszprémi Táncfesztivál felhívása.

A 2013. május 27 - június 02. között megrendezésre kerülő XVI. A TÁNC Fesztiválja Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó koreográfus versenyt hirdet fiatal, pályakezdő táncművészek számára.
A versenyen részt venni olyan 8-16 perc hosszúságú koreográfiákkal lehet, melyet az alkotók kortárs magyar zeneszerző művére komponáltak, legalább három, maximum nyolc előadó részvételével.
Nevezni a versenyre szánt mű próbatermi felvételével lehet, melyet elektronikus úton kell benyújtani az atancfesztivalja@gmail.com címre. Kérjük feltüntetni a koreográfus nevét, életkorát, munkahelyét/iskoláját, elérhetőségét, a zeneszerzőt és a versenyre szánt mű címét.

Tanc

A beérkezett pályamunkákat a fesztivál művészeti vezetése előválogatja, ennek eredményéről a jelentkezőket értesíti. A versenybe bekerült koreográfiákat a fesztivál ideje alatt nyilvános, színpadi előadáson kell bemutatni. A fesztivál biztosít ehhez egy színpadi próbát, alapvilágítást, hangosítást. Biztosítunk a versenyen résztvevők számára a fesztivál teljes ideje alatt szállást és napi háromszori étkezést.

A versenynapok várható időpontja május 27-28-29. Helyszín a Pannon Várszínház játszóhelyei. Eredményhirdetés a díjkiosztó gálán, a fesztivál zárónapján lesz.
A zsűri által legjobbnak ítélt koreográfiát a fesztivál 150.000 Ft-os pénzjutalomban részesíti.
Nevezéseket 2013. március 30-ig fogadunk el.
További információk: 
Krámer György
Tel.: +36 20 9439695
e-mail: tancgyuri@hotmail.com

süti beállítások módosítása