Ajándék Budapestnek! - A Szabad Tér Színház az Utazás kiállításon

A Budapesti Nyári Fesztivál idén a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumát ünnepli. A Szabad Tér Színház a 2013. február 28. és március 3. között megrendezésre kerülő 36. Utazás kiállításon mutatja be „Ajándék Budapestnek!” szlogennel az ünnepi évad kiemelt turisztikai és kulturális ajánlatait.

Először jelenik meg önálló standdal az UTAZÁS kiállításon a Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumának jegyében közös ünneplésre invitálja a magyar és külföldi közönséget. 
A színház a már több éve bevezetett komplex csomagajánlatainak jelentős sikerére számít, melyeket „Aludjon Budapesten Színházjeggyel” és „Irány Budapest" szlogennel a belföldi és külföldi turizmus erősítésére dolgozott ki szállodai partnereivel együtt.

Az UTAZÁS kiállítás a hazai turisztikai szezon nyitóvására, melyre mintegy 60 ezer látogatót várnak a szervezők. A Szabad Tér Színház saját standja a Fesztiválszigeten kapott helyet, ahol nemcsak az ünnepi előadásokkal és programcsomag ajánlatokkal, hanem meglepetéssel és játékkal is várják az érdeklődőket, partnereket.

„A Szabad Tér Színház szeretné mindenki számára elérhetővé tenni a Margitszigeti Nagyszínpad előadásainak élményét, ezért különleges ajándékokkal kívánjuk megszólítani a budapestieket és a fővárosba látogatókat, hogy az ünnepi évadban Művész és Vendég valóban együtt ünnepeljen!” – nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház igazgatója és művészeti vezetője.

bnyf image 2013

A Szabad Tér Színház ünnepei 2013-ban:

• 75 éves a Margitszigeti Szabadtér Színpad
• Verdi & Wagner 200 - a Nemzeti Filharmonikusok „esszencia koncertje” Carlo Montanaro olasz karmesterrel
• Magyar-Olasz Kulturális Évad - Spartacus balett bemutató Seregi László emlékére
• István király halálának 975 és szentté avatásának 930 éves évfordulója - Erkel Ferenc: István király opera-koncert bemutató
Az ünnepi évad ajándékai:
• Verdi&Wagner 200 nyitókoncert és Erkel Ferenc: István király című történelmi operájának augusztus 20-i koncert-előadása – az ünnepi év alkalmával ajándék áron: minden hely- és jegyár 2000 Ft!
• Hajójáratok a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe, a főszezonban a hét minden napján, napi öt alkalommal.
• Színházi hajójárat a nagyszínpad előadásaira és a Jazzy Tower-estekre.
• 75 év Emlékkártya - korlátozott számban kibocsájtott kártya, mely 20% kedvezményre jogosít a színház saját szervezésű előadásaira és minden kapcsolódó szolgáltatására (hajó, ajándékbolt, víztorony, étterem).
• Parádé 75 - a Víztoronynál megnyíló Szabadtér Ajándékbolt kínálatában és a jegypénztárakban limitált tételben kapható borkülönlegesség: Miklós Csabi kézműves móri borász különleges habzóbor válogatása a 75 éves évforduló ünnepére.
• Múltidéző kiállítások, zászlóba öltöztetett hidak, nosztalgiajárművek a város ismert közösségi helyszínein valamint a Margitszigeti Szabadtéri udvarán és a Víztoronyban.
• Imagine Budapest tematikus séták és interaktív játékok a kalandra vágyóknak, hetente több alkalommal a Víztoronynál, bejelentkezéssel.
Az élelmes kultúrarajongók az UTAZÁS kiállításon elsőként válogathatnak a legjobb jegyek közül a budapesti nyár legjobb kulturális programjaira.
Bővebben: www. szabadter.hu

süti beállítások módosítása