Mesélők mesélnek - Szerzők a Ciróka Bábszínházban

A kecskeméti Ciróka Bábszínházban vasárnap elindul a Mesélők mesélnek című sorozat, amelynek keretében a nézők megismerkedhetnek a színpadon látott művek szerzőivel. Az első vendég március 3-án Gimesi Dóra lesz.

Gimesi Dóra a Csomótündér című, válásról szóló, kifejezetten hét éven felülieknek készült meséjét nemrég mutatta be és azóta is folyamatosan játssza a bábszínház. A fiatal írónővel a 10 órakor kezdődő előadás után lesz lehetőség beszélgetni, nemcsak a gyerekeknek, hanem szüleiknek is. Így sok titkot, érdekességet megtudhatnak a meseírásról, a mese megszületésének okáról, folyamatáról - mondta Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója. A Csomótündér könyv formájában az elmúlt hetekben jelent meg, a bábszínházban kedvezményesen meg is vásárolható.

gimesi dora

Gimesi Dóra (fotó: fidelio.hu)

A sorozat kapcsán a Ciróka Bábszínházba látogat még az évad során Zalán Tibor, az Agyagból gyúrt mesék szerzője, valamint Vörös István, a Kutyaúti iskola írója is. 

Könyvkedvezmény színházlátogatóknak:

A kecskeméti Ciróka Bábszínház rendszeres látogatói már megszokhatták, hogy fiatal nézőknek az előadásokhoz kapcsolódó könyveket ajánlanak. Így a gyerekek nemcsak a színházi élménnyel gazdagodhatnak, hanem ha a cirókások olvasmány tippjeit megfogadják, remek meséket is megismerhetnek. A látogatók a jegy mellé kupont kérhetnek, ennek révén 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak a kecskeméti Libri könyvesboltban.

süti beállítások módosítása