A Budapest Bár újra New Orleans lesz - Kabaréesteket adnak

Március 1-től újra New Orleans Music Club néven várja vendégeit a Budapest Bár Mulató!

A fővárosi Lovag utca 5. szám alatt található szórakozóhely tehát ismét New Orleans Club néven üzemel, és fogadja az érdeklődőket.

new orleans club

A mulató kínálatában lesznek új, saját szerkesztésű műsorok, érdekes, egyedi előadások, de a főszerep mindig is a zenéjé és főleg a táncos estéké marad. A New Orleans Club fő célja, hogy megőrízze a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományait - áll a mulató tájékoztatójában.

Kabaré legközelebb március 13.-án, szerdán!
Este nyolc órától a Stand Up Brigád lép fel a klubban. A Stand Up Brigád egy független humoristákból létrejött stand-up comedy társulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek pályára segítését és szakmai támogatását tartja. Fellépőik között megtalálhatóak többek között a Showder Klub, a Comedy Central és a Magyar RádióRádiókabaréjának ismert előadói, a Magyar Rádió Humorfesztivál nyertes humoristái, valamint fiatal, feltörekvő előadók.
13.-án Somogyi Andrással, Polgár Péterrel, Szikra Lászlóval találkozhatnak az érdeklődők.
Somogyi András: Műsorában egymaga idézi fel Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Hiller István, Verebes István, Győzike, Soma, Pély Barna, Galla Miklós, Friderikusz Sándor, Farkasházy Tivadar, Csernus doktor, és még sok sztár jellegzetes karaktereit, mimikáit, és főleg hangjait.
Polgár Péter: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Ferenc vezette Class FM Morning show műsort színesíti zenés anyagaival, és himnuszaival. 5 éve önálló műsorával is szórakoztatja a zenés humorra vágyó közönség szemét és fülét, nagy sikerrel.
Szikra László: Repertoárjában Get Up-ok, Sit Down-ok és Stand Up-ok vannak. 2009-ben megnyerte az I. Duma-Tisza Humorbajnokságot.
Jegyár: 1 900 Ft
Vacsorajegy: 3900Ft

süti beállítások módosítása