Hét boszorka szállja meg a Centrál Színházat

Hét boszorka címmel tart bemutatót a Centrál Színház március 8-án: a zenés esten Horgas Eszter zenekara és hat színésznő lép színpadra.

csajok

A 7 boszorkáról:

A produkcióban Horgas Eszter fuvolaművész partnerei: Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Polyák Lilla/Ágoston Katalin, Pokorny Lia és Tompos KátyaA közönség magyar örökzöldeket és világslágereket hallhat a szerelemről, a vágyról, a boldogságról. Olyan szerzők és előadók dalai csendülnek fel, mint Seress Rezső, Kurt Weill, Louis Armstrong, Edith Piaf, Leonard Cohen és Liza Minelli.

Tavaly nyáron, Szent Iván éjjelén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatták be először a hét előadó estjét. Márciustól a produkció kamaraváltozata intimebb közegben várja a közönséget a Centrál Színház nagyszínpadán, Puskás Tamás rendezésében.
Az előadás kőszínházi premierje március 8-án, nőnapon lesz, a Centrál Színház ezen az estén így kapcsolódik a Mindenütt Nő programsorozathoz.

A 7 boszorka flashmobról:

A 7 boszorka táncosai a nyáron a Nyugati pályaudvaron is megjelentek.

Puskás Tamás rendező a produkcióról:

"Sorra jöttek a dalok, mindenki elmondta, hogy ő mit szeretne énekelni, kezdett kialakulni az előadás váza. Boszorkányok, szerelmi varázs… először az egymásra pillantgatás, a megkívánás, aztán húzzák egymást, még nincs semmi baj, még minden csak játék, kacérság, de aztán beüt a krach, kitör a szerelem, jönnek a gyötrelmek, jön a szenvedés, hasad a szív. A szerelem fázisait járjuk végig. Invokáció, fohászkodás, nyitány, megérkezik az Eszter, becsalogatja a fuvolájával a boszikat, utána kezdődnek a szerelmes varázslások (Fever, Például te te te, The man I love…stb.) mindenféle édes, szexi számokkal jutunk el a magaslatig, amikor felcsendülnek a nagy szerelmes dalok (Elégek, Halleluja, Adaggio….). Ezután egy latin gyorsító rész jön, végül megérkezik az új boszi, a legkisebb, akit beavatnak, aki most vizsgázik abból megtanulta-e, hogyan kell jól vagy rosszul bánni az emberi lélekkel.

Akkor sose  kell félni, amikor hét ilyen tehetségű csaj összecsődül egy színpadon, mert ott biztosan történikvalami remek. Gazdag anyag van a kezünkben, úgyhogy mindenképpen sikergyanús az ügy". A folytatást itt olvashatják. 

Boszorkák a Margitszigeten:

5

1.

1

2.

2

3.

4

4.

9

5.

 6

6.

11

7.

10

8.

8

9.

 Forrás: Centrál Színház, 7 boszorka a Facebookon

süti beállítások módosítása