Dsida-est Debrecenben és Kolozsvárott

A debreceni Csokonai Színház Horváth Árpád Stúdiószínházában vendégszerepel 2013. március 9-én a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának „…nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak…” című Dsida-estje. Az előadást március 13-án és április 12-én a kolozsvári közönség is újra megtekintheti a Kolozsvári Állami Magyar Színház stúdiójában.

A debreceni Csokonai Színház Horváth Árpád Stúdiószínházában vendégszerepel 2013. március 9-én, 19 órától a Harag György Társulat által itthon és Erdély különböző színházaiban (a Kolozsvári Állami Magyar Színházban és a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban) már nagy sikerrel játszott „…nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak…” című Dsida Jenő „pódium estélye”.

Dsida 1

A Társulat örökös tagja, Szugyiczky István által összeállított és rendezett produkcióban, Kovács Éva, a Harag György Társulat örökös tagja mellett vendégművészként Bogdán Zsolt és Csutak Réka, a Kolozsvári Állami Magyar Színház társulatának művészei is fellépnek.
A Dsida-estet a március 9-i, debreceni vendégjátékot követően március 13-án, illetve április 12-én a Kolozsvári Állami Magyar Színház új stúdiótermében is megtekinthetik az érdeklődők.

süti beállítások módosítása